Τεχνολογία

Τι συμβαίνει μέσα στα sex club; – Εργαζόμενες αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους

Η ταινία του Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» άφησε τον κόσμο να δει από την «κλειδαρότρυπα» τι συμβαίνει μέσα σε μια prive ερωτική λέσχη, στην οποία τα επίλεκτα μέλη της πληρώνουν χιλιάδες δολάρια και συναντώνται σε μυστικές, υπερπολυτελείς τοποθεσίες.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο… ερωτικά και σκοτεινά, όπως περιγράφουν στη New York Post δύο «κορίτσια» του πολυτελούς sex club – με μέλη διασημότητες, ηθοποιούς, αθλητές, πολιτικούς και δισεκατομυριούχους – SNCTM.

Η συνδρομή μπορεί να κοστίσει έως και 50.000 δολάρια ετησίως, οι… συγκεντρώσεις γίνονται σε ρετιρέ σουίτες σε όλο τον κόσμο και τα μέλη – καλεσμένοι συμμετέχουν σε «θεματικά» δείπνα, πάρτι στην πισίνα, χορούς μεταμφιέσεων — και, φυσικά κάνουν πραγματικότητα τις πιο τρελές σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.

Σε ένα πάρτι, οι καλεσμένοι μπορεί να είναι δεμένοι με αλυσίδες, ντυμένοι σαν ζώα, η ακόμα και να εκτίθενται γυμνοί πάνω στην σκηνή.

«Επιλέγουμε σκόπιμα διαφορετικού τύπου καλεσμένους στα πάρτι, η ομοιογένεια είναι βαρετή» δήλωσε εκπρόσωπος του SNCTM, τονίζοντας όμως ότι μέσα στον χώρο του πάρτι απαγορεύονται αυστηρά τα κινητά τηλέφωνα για λόγους εχεμύθειας.

Σε αυτά τα κλαμπ, οι πελάτες είναι πάντα πολύ ευγενικοί με τα κορίτσια και σέβονται τα όριά τους (όταν υπάρχουν), τονίζει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Damon Lawner.

«Δουλειά και απόλαυση»

Η Jessica αρχικά μπήκε στο κλαμπ ως μέλος – καλεσμένη αλλά απολάμβανε τόσο πολύ την σεξουαλική ελευθερία που βίωνε εκεί που αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της ως οικονομική σύμβουλος σε εταιρίες τεχνολογίας και να εργαστεί στη λέσχη.

«Έχω συμμετάσχει σε πράξεις κυριαρχίας και υποταγής, σε λεσβιακές πράξεις αλλά και σε όργιο. Έχω υποδυθεί την παρθένα σε θυσία αλλά και τη μοιραία γυναίκα ενώ έχω ντυθεί κουνελάκι, ασημένια ορχιδέα, μαύρος κύκνος ακόμα και ιερό ελάφι, ανάλογα με το θέμα» είπε.

«Κάποια στιγμή είχα δεθεί σε ένα τραπέζι VIP σαν γατούλα και είχα πιο προσωπική επαφή με τους καλεσμένους», είπε η Jessica. «Σε λίγη ώρα, η σύζυγος του ζευγαριού είχε ανταλλάξει θέσεις μαζί μου και ήθελε να δεθεί η ίδια με αλυσίδες!»

Η Haley Grace είναι ένα ακόμα κορίτσι – performer που εργάζεται για το SNCTM. Όπως η Jessica αρχικά μπήκε στο κλαμπ ως καλεσμένη και σύντομα το έκανε επάγγελμα.

Η Grace ειδικεύεται στα ερωτικά νούμερα με φωτιές, στο μπουρλέσκ και στον φετιχισμό, αποκαλώντας τις εμπειρίες της στο σεξ κλαμπ «θεϊκές».

«Στην τελευταία μου εμφάνιση, συμμετείχα σε μια όμορφη σκηνή παιχνιδιών δουλείας (bondage} ενώ δίπλα μου έπαιζε ένας βιολιστής. Ήταν απολύτως θεϊκό» εξομολογείται.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/580723/ti-symvainei-mesa-sta-sex-club-ergazomenes-apokalyptoun-ola-ta-mystika-tous/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button