Τεχνολογία

Samsung Galaxy Ring: Δυσοίωνες προβλέψεις για την τιμή του και φήμες για μηνιαία συνδρομή

Το Galaxy Ring δεν ακούγεται αρκετά το τελευταίο διάστημα με τον κόσμο της Samsung να ασχολείται περισσότερο με τα επερχόμενα αναδιπλούμενα και τα Galaxy Watch.

Ωστόσο, το wearable έρχεται ξανά στο προσκήνιο χάρη σε μερικές, ανησυχητικές θα λέγαμε, εικασίες για την τιμή του.

Σύμφωνα με τον Yogesh Brar στο X, το Samsung Galaxy Ring που δυνητικά καθορίζει τις τάσεις κοστίζει “προς το παρόν” στις 35.000 ρουπίες στην Ινδία, ποσό που θα μπορούσε να μετατραπεί κάπου μεταξύ 300 και 350 $ στην πολιτεία, όταν ληφθούν υπόψη όλα τα τιμολόγια και οι γεωγραφικές διαφορές.

Το χειρότερο είναι ότι ο ίδιος tipster φέρεται να είπε στο Android Authority ότι τα έξοδα των πρώτων χρηστών του Galaxy Ring θα αυξηθούν περαιτέρω με μηνιαία συνδρομή “κάτω από $10” στις ΗΠΑ.

Όσο ασυνήθιστο κι αν ακούγεται για τους κατόχους smartwatch, η πληρωμή επιπλέον για ορισμένες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας είναι κάτι που οι χρήστες του Oura Smart Ring έχουν ήδη αποδεχτεί. Αυτός είναι πιθανότατα ο πιο σκληρός άμεσος ανταγωνιστής που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η Samsung όταν εισέλθει σε αυτό το νέο τμήμα της αγοράς wearable, με την τυπική της τιμολόγηση να έχει οριστεί στα 299 $ και άνω και τις συνδρομές να τρέχουν επιπλέον 5,99 $ το μήνα.

Εάν και οι δύο προβλέψεις του Brar γίνουν πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Galaxy Ring να αποδειχθεί πιο ακριβό από αυτόν τον καθιερωμένο και αρκετά δημοφιλή παίκτη της βιομηχανίας, που θα μπορούσε να του… “κόψει την καριέρα”.

Το Galaxy Ring μπορεί να κυκλοφορήσει ή όχι ταυτόχρονα με τρία νέα smartwatch της Samsung, ένα από τα οποία φέρεται να διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό για να καταπολεμήσει το Apple Watch Ultra 2 και ένα άλλο που θα μπορούσε να κοστίσει πολύ λιγότερο από $300 ή $350

techblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Samsung Galaxy Ring: Δυσοίωνες προβλέψεις για την τιμή του και φήμες για μηνιαία συνδρομή

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button