Τουρισμός

Αυξάνονται κατά 50% οι πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας αυτό το καλοκαίρι

Η Ρωσία και η Τουρκία συμφώνησαν να αυξήσουν τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών κατά 50% για την επικείμενη θερινή τουριστική περίοδο.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο αριθμός των πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών είχε αυξηθεί συνολικά σε 750-850 την εβδομάδα. Το καλοκαίρι του 2023 συμφωνήθηκε οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες να έχουν 750 πτήσεις και οι τουρκικές εταιρείες 400 πτήσεις.

Η Aeroflot θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις στην Κωνσταντινούπολη, Αττάλεια, Αλικαρνασσό, Νταλαμάν και Σμύρνη. Η εταιρεία ξεκινά τις πτήσεις στη Σμύρνη στις 27 Μαΐου.

Εκτός από την Aeroflot, οι εταιρείες Rossiya, Pobeda, S7, Utair, Azimut και Red Wings θα οργανώσουν επίσης πτήσεις από διάφορες πόλεις σε θέρετρα διακοπών στην Τουρκία.

Η αύξηση των πτήσεων, όπως εκτιμούν οι ειδικοί, θα οδηγήσουν σε μείωση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το OneTwoTrip, η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων μετ’ επιστροφής μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας την άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι 47,4% χαμηλότερη από πέρυσι. Η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι 21 χιλιάδες ρούβλια (272 $).

Αυξάνονται κατά 50% οι πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας αυτό το καλοκαίρι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button