Τουρισμός

Για ποιο λόγο τα πολυτελή θέρετρα στις Μαλδίβες έχουν διαφορετική ώρα για τους πελάτες τους

Φωτογραφία από Björn Hermansson από το Pixabay

Για ποιο λόγο, όμως, συμβαίνει αυτό;

«Η σκόπιμη προσαρμογή της ώρας γίνεται για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών», εξηγεί στο CNNi ο Mohit Dembla, γενικός διευθυντής του JW Marriott Maldives Resort & Spa.

«Δεδομένου ότι τα περισσότερα θέρετρα στις Μαλδίβες βρίσκονται στα δικά τους ιδιωτικά νησιά και χιλιόμετρα μακριά από την ηπειρωτική χώρα του Μαλέ, λειτουργούν συχνά σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες, δηλαδή την νησιωτική ώρα, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να επωφεληθούν από μια επιπλέον ώρα φωτός κάθε μέρα για να απολαύσουν πλήρως το θέρετρο», εξηγεί η Zhilah Vego, διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ στο St. Regis Maldives Vommuli Resort.

Η προσαρμογή της ώρας σημαίνει ότι ο ήλιος ανατέλλει στις 7 π.μ. στα θέρετρα αντί για τις 6 π.μ. – την επίσημη ώρα των Μαλδίβων.

«Με τον ήλιο να ανατέλλει στις 7 π.μ. και να δύει στις 7:15 μ.μ., οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν το απόλυτα συγχρονισμένο φως της ημέρας για πρωινό τζόγκινγκ ή δροσερά βραδινά σπορ, αποφεύγοντας την πολλή ζέστη», λέει ο Charles Morris, γενικός διευθυντής του ομίλου Soneva Jani που επίσης, μετακινεί την ώρα.

Το προσωπικό σε άλλα θέρετρα έχει παρόμοιες εξηγήσεις, λέγοντας στο CNNi ότι η ανεπίσημη ζώνη ώρας βοηθά τους επισκέπτες τους να απολαμβάνουν περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες πριν τη δύση του ηλίου και να θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια του δείπνου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Για ποιο λόγο τα πολυτελή θέρετρα στις Μαλδίβες έχουν διαφορετική ώρα για τους πελάτες τους

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button