Τουρισμός

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης: Σεμινάριο για τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή

Η προστασία και η προετοιμασία ξενοδοχείων από κινδύνους όπως τρομοκρατική επίθεση και φυσικές καταστροφές ήταν το θέμα εκπαιδευτικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Ibis Style” στο Ηράκλειο και την Τετάρτη 17 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Akali” στα Χανιά, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και την Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι τρεις βασικοί τομείς της εκπαίδευσης ευαισθητοποίησης ήταν ο εντοπισμός ύποπτης συμπεριφοράς, τα ύποπτα αντικείμενα και η απάντηση σε επίθεση με πυροβόλα όπλα και όπλα.

Ένα από τα απτά οφέλη από αυτά τα συνιστώμενα μέτρα είναι η δυνατότητα εντοπισμού και παρεμπόδισης μικροεγκληματικών δραστηριοτήτων, όπως κλοπή μέσα ή γύρω από τις εγκαταστάσεις, δημιουργώντας μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες ξενοδοχείων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την British Metropolitan Police.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια:

O κ. Χαράλαμπος Σοφιανόπουλος παρουσίασε την εταιρεία i-host, ένα ψηφιακό εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων, τραπεζιών και πελατολογίου για εστιατόρια, εστιατόρια ξενοδοχείων και συναφείς επιχειρήσεις.

Ο κ. Νίκος Χουστουλάκης έκανε παρουσίαση της εταιρείας Spring Air με αντικείμενο τις υπηρεσίες αρωματισμού επαγγελματικών χώρων που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις αρωματισμού και λύσεις εντομοαπώθησης.

Η κα Μαρία Κουφού, ψυχολόγος της Κλινικής “Άγιος Χαράλαμπος”, παρουσίασε το θέμα για τους κινδύνους του BurnOut στον εργασιακό χώρο, αποτέλεσμα χρόνιας έκθεσης σε συναισθηματική εξάντληση σε σχέση με την εργασία.

Ενημέρωση έγινε από τον κ. Ali Riza Akbalik, General Malnager & Product Regional Director Greece & Cyprus Odeon Tours για τις εξελίξεις της τρέχουσας σεζόν, ο οποίος μίλησε, παράλληλα, για μικρή κάμψη κυρίως στη γερμανική αγορά αναφέροντας τα οικονομικά προβλήματα όλων των χωρών και τις δυσκολίες εξαιτίας των πολέμων.

Ακολούθησε συζήτηση συλλογικού ενδιαφέροντος μεταξύ των μελών.

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης: Σεμινάριο για τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button