Τουρισμός

Επιμελητήριο Ηρακλείου: Επιχειρηματικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες σε Καζακστάν και Ιορδανία

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες στο Καζακστάν και την Ιορδανία απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε αντίστοιχες επιχειρήσεις – μέλη του, συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας για την προσέλκυση τουριστών από νέες αγορές.

Οι προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αλμάτι, τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν, στις 5 & 6 Απριλίου 2023 (Greek Tourism B2B Workshop) και στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, από 11 έως 14 Μαΐου 2023 (Greek Tourism and Gastronomy B2B Workshop).

Τα δύο αυτά B2B workshops τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης.

Η επιλογή των συγκεκριμένων χωρών έγινε με βάση προτάσεις των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι επιθυμούν τη διεύρυνση συνεργασιών στις νέες αυτές αγορές, δεδομένου οτι έχουν ανοίξει ως τουριστικοί προορισμοί με απευθείας πτήσεις από και προς το Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιχειρηματικές συναντήσεις με 70 – 80 τουριστικούς πράκτορες της κάθε χώρας, επαφές με τους τουριστικούς παράγοντες της περιοχής, καθώς επίσης χαιρετισμό από τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στην κάθε χώρα, ομιλία εκπροσώπου του ΕΟΤ, παρουσιάσεις τιμώμενων Δήμων και Περιφερειών ή και προορισμών.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου εξασφάλισε προνομιακή τιμή για τα μέλη του και επιδοτεί μέρος των εξόδων συμμετοχής στις δύο επιχειρηματικές αποστολές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 15/03/2023, για το Καζακστάν και έως 30/3/2023 για την Ιορδανία, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/Pkgb8eiNiBdh7AGdA .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, email: stefanoudaki@ebeh.gr.

πηγή: creta24

epimelitirio-irakleioy-epicheirimatikes-synantiseis-toyristikoys-praktores-se-kazakstan-iordania/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button