Τουρισμός

Επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για 5άστερο ξενοδοχείο στο Μαράθι

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για την ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στα Χανιά.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Α.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 238 δωματίων των 530 κλινών στο Μαράθι Χανίων, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 31.750.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 31.750.000 ευρώ.

Χανιά | «Πράσινο φως» και από την Πολεοδομία για το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Μαράθι

Έγκριση επενδυτικού σχεδίου για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Χερσόνησο

Επίσης εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για τον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης MARIS HOTELS S.A., που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής της ξενοδοχειακής μονάδας TERRA MARIS, δυναμικότητας 157 δωματίων των 334 κλινών στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 3.431.107 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.431.107 ευρώ.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: tornosnews.gr

Επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για 5άστερο ξενοδοχείο στο Μαράθι

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button