Τουρισμός

Καταδυτικός τουρισμός | «Πρωταγωνιστής» τα Χανιά στη διεθνή έκθεση «Boot Dusseldorf»

Ως ένας ακόμη προορισμός θεματικού τουρισμού αναδεικνύονται τα Χανιά για τους λάτρεις της θάλασσας και των καταδύσεων.

Αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία των Χανίων στη μεγαλύτερη έκθεση ναυτιλίας και θαλασσίων σπορ στον κόσμο, την «Boot Dusseldorf», με την αναγνώριση της PADI, του μεγαλύτερου καταδυτικού οργανισμού παγκοσμίως.

Σε μια επικοινωνιακά στρατηγική επιλογή, η PADI αποφάσισε να παρουσιάσει στο περίπτερό της στην έκθεση φωτογραφίες αποκλειστικά από τα Χανιά, αναδεικνύοντας τα ως καταδυτικό προορισμό, συνδυάζοντας, ταυτόχρονα, τον ήλιο, τη θάλασσα και τις φυσικές ομορφιές του κρητικού τοπίου.

Οι συγκεκριμένες εικόνες ήταν το αποτέλεσμα μιας εντυπωσιακής φωτογράφισης, που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της PADI, σε συνεργασία με τη σχολή καταδύσεων Blue Adventures Diving στα Χανιά, μίας σχολής με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατάδυση.

Η επιλογή των Χανίων για να αντιπροσωπευτεί η PADI στην «Boot Dusseldorf» αποτελεί σημαντικό και πρωτοποριακό γεγονός για τον θεματικό τουρισμό στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η πόλη μας προβάλλεται διεθνώς μέσω μίας εγνωσμένης, στον χώρο, έκθεσης παγκόσμιας εμβέλειας.

Η παρουσία της Ελλάδας στο περίπτερο της PADI στην «Boot Dusseldorf» αναδεικνύει τη σημασία που δίδεται -διεθνώς πλέον- στην ελληνική κατάδυση και αποτελεί σημαντικό βήμα για την προώθηση του υποβρύχιου/καταδυτικού τουρισμού ευρύτερα στη χώρα μας.

 

Καταδυτικός τουρισμός | «Πρωταγωνιστής» τα Χανιά στη διεθνή έκθεση «Boot Dusseldorf»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button