Τουρισμός

Κρήτη | Σεμινάρια σε επαγγελματίες αλιείς για τον αλιευτικό τουρισμό

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων, διοργανώνει σεμινάρια για τους επαγγελματίες αλιείς του νησιού με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό.

Στα σεμινάρια θα συμμετέχουν εμπλεκόμενοι φορείς με σκοπό τόσο την ανάδειξη καλών πρακτικών, όσο και την προώθηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Η έναρξη των σεμιναρίων θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/03/2024, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα «Α. Στρατάκης» στον Άγιο Νικόλαο.

Θα ακολουθήσουν:

– το Ρέθυμνο την Τετάρτη 03/04/24, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κεντρικού κτιρίου της Π.Ε. Ρεθύμνου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).

– το Ηράκλειο την Πέμπτη 04/04/24, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (πλατεία Ελευθερίας).

– τα Χανιά την Τρίτη 09/04/24, στις 11:00 π.μ., αίθουσα συνεδριάσεων του κεντρικού κτιρίου της Π.Ε. Χανίων (πλατεία Ελευθερίας 1).

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, τόνισε ότι για την Περιφέρεια Κρήτης, η αλιεία είναι ένα δυναμικό επάγγελμα με προοπτική για το νησί μας.

«Ξεκινάμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες αλιείς όσον αφορά τον αλιευτικό τουρισμό για να μπορέσουν αφενός να αυξήσουν το εισόδημα τους και αφετέρου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και εμπειρίες για τους επισκέπτες μας» ανέφερε ο κ. Τζεδάκης.

Κρήτη | Σεμινάρια σε επαγγελματίες αλιείς για τον αλιευτικό τουρισμό

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button