Τουρισμός

Μ. Τσακαλάκης: Προ των πυλών η νέα ΣΣΕ με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Επαναφορά των πελατών στις εκθέσεις και στην φυσική παρουσία διαπιστώνει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ρεθύμνου και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Μανώλης Τσακαλάκης μιλώντας στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο πλαίσιο της εφετινής WTM, ο οποίος εκτιμά ότι το 2023 δεν θα δούμε την ολική επαναφορά στον Τουρισμό συνολικά, αλλά το 2024.

Ο πολύπειρος ξενοδόχος υπογραμμίζει με νόημα ότι η Κρήτη φέτος πήγε καλά, αλλά τα ξενοδοχεία Απρίλιο και Μάϊο “έγραψαν” ζημιές και οι τουρίστες που ήρθαν κατευθύνθηκαν στην παραξενοδοχία, για την οποία ο γραμματέας της ΠΟΞ ζητά για πολλοστή φορά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρύθμιση της αγοράς. Ακόμη, κάνει αναφορά στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί εδώ και πολλά χρόνια από τους τουριστικούς φορείς σε όλες τις κυβερνήσεις, προκειμένου να υπάρξουν κανόνες και ίσος ανταγωνισμός. Κάνει δε μνεία σε ανασφάλιστους εργαζόμενους και φοροδιαφυγή.

Κλείνοντας αποκαλύπτει ότι οι διαπραγματεύσεις για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, βρίσκονται σε “καλό δρόμο” και προαναγγέλλει την υπογραφή της σύντομα.

πηγή: creta24

m-tsakalakis-pro-ton-pylon-nea-sse-toys-xenodochoypalliloys/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button