Τουρισμός

Ο Δήμος Χανίων στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Travel Expo CYPRUS 2023»

Στην Κύπρο βρέθηκε το τριήμερο, 20-22 Απριλίου, ο Δήμος Χανίων με αφορμή την 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo CYPRUS 2023”, που διοργανώθηκε στη Λευκωσία.

Την 20η Απριλίου ο Δήμος έλαβε μέρος στην εκδήλωση “Choose Crete” στη Λευκωσία, όπου ο Ειδικός Συνεργάτης Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Εμμανουήλ Ντουκάκης, παρουσίασε τον προορισμό “Χανιά”.

Πέρα από τις ομορφιές και τις δυνατότητες εμπειριών, που προσφέρουν τα Χανιά στον επισκέπτη, ο κ. Ντουκάκης αναφέρθηκε στις σημαντικές αναπλάσεις και επενδύσεις, που γίνονται στα Χανιά, τις ψηφιακές αλλαγές και τη συνέργεια δημόσιων φορέων και ιδιωτών, που προωθείται, στοχεύοντας στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή του ΕΟΤ Κύπρου, Πέτρου Σαγάνα, και της Διευθύνουσας στο Προξενικό Γραφείου εκ μέρους του Έλληνα Πρέσβη, Ιωάννη Παπαμελετίου, Αθηνάς Παπαγεωργίου. Το «παρών» έδωσαν επίσης δημοσιογράφοι, tour operators, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, αεροπορικών εταιρειών (TUS, AEGEAN, CYPRUS AIRWAYS, SKY EXPRESS), καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων (Zeus International Hotel and Resort και Grecotel Hotel and Resorts). Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Καρολίνα Κυπριανού.

Την 21 και 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στην Έκθεση, στο περίπτερο του ΕΟΤ, με εκπροσώπους γραφείων εναλλακτικού τουρισμού, αεροπορικών εταιρειών, ενώ έγινε και σύντομη συνάντηση με τον Κύπριο Υφυπουργό Τουρισμού, Κώστα Κουμή.

https://creta24.gr/o-dimos-chanion-stin-24i-diethni-ekthesi-toyrismoy-travel-expo-cyprus-2023/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button