Τουρισμός

«Στο σφυρί» τα εμβληματικά «Elounda Beach» – «Elounda Bay Palace» του Ομίλου Μαντωνανάκη

«Στο σφυρί» βγαίνουν ξενοδοχεία της εταιρείας Ήλιος του Ομίλου Μαντωνανάκη όπως προκύπτει από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός που αφορά το πεντάστερο συγκρότημα «Elounda Beach Hotel & Villas», εάν δεν μεσολαβήσει κάποια προσπάθεια αναστολής του, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024 και επισπεύδεται από τη Eurobank. Η δε τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 118.080.000 ευρώ.

Παράλληλα, για την ίδια μέρα, έχει προγραμματιστεί ξεχωριστός πλειστηριασμός και για το επίσης 5 αστέρων «Elounda Bay Palace», με τιμή εκκίνησης τα 63.550.000 ευρώ. Η διαδικασία στρέφεται κατά της εταιρείας “Ήλιος Α.Ε.” και επισπεύδουσα είναι η Eurobank ως εκπρόσωπος των Ομολογιούχων Δανειστών του από 22.03.2007 κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 300.000.000 ευρώ εκδόσεως της Ήλιος Α.Ε.

Φωτογραφίες: eloundabay.gr

Το «Elounda Beach Hotel & Villas» είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, 5 αστέρων, δυναμικότητας 249 δωματίων. Το «Elounda Bay Palace» είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, 5 αστέρων, δυναμικότητας 266 δωματίων.

Βρίσκονται εντός της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Νικολάου, στον Δήμο Αγίου Νικολάου, που υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, της Περιφέρειας Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, τα ακίνητα εντοπίζονται, σε παραθαλάσσιο οικόπεδο, σε απόσταση περί τα 3 χλμ., νότια της Ελούντας.

Με πληροφορίες από capital.gr

Κεντρική φωτογραφία: eloundabeach.gr

«Στο σφυρί» τα εμβληματικά «Elounda Beach» – «Elounda Bay Palace» του Ομίλου Μαντωνανάκη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button