Τουρισμός

Συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην 37η «Philoxenia»

Στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχε ως συνεκθέτης στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμος Χανίων.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων, με σκοπό την παρουσίαση και προβολή του τουριστικού προφίλ του Δήμου.

Τον Αντιδήμαρχο συνόδευσε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Εμμανουήλ Ντουκάκης.

Ο κ. Ψαρουδάκης κατά η διάρκεια της παραμονής του στην Έκθεση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον τομεάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Θάνο, όπου συζητήθηκαν θέματα επισκεψιμότητας και ανάπτυξης κοινών στόχων τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Χανίων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία, tour operators, δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης ενώ έγιναν επαφές και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τον τουρισμό με φορείς και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Σημειώνεται πως, στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 335 εκθέτες από 18 χώρες ενώ στο τριήμερο διεξαγωγής της, πραγματοποιήθηκαν πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες.

Συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην 37η «Philoxenia»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button