Τουρισμός

Τι είναι το «nothing-cation»; Η νέα ταξιδιωτική τάση που σαρώνει

φωτο αρχείου

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, στο κομμάτι του ταξιδιού, ξεπηδούν όλο νέες τάσεις, που γνωρίζουν θερμή ανταπόκριση από τους ταξιδιώτες.

Μία από αυτές είναι και το «nothing-cation», το οποίο ως τάση, σαρώνει.

Ειδικά, στην Αμερική η πλειοψηφία των ταξιδιωτών, δηλώνει υπέρ του «nothing-cation», που δεν είναι τίποτα άλλο, από το να μην κάνεις απολύτως τίποτα στις διακοπές σου.

Κουρασμένοι από την φρενήρη καθημερινότητα, επιθυμούν όταν θα φύγουν για διακοπές, να πάνε σε ένα μέρος, όπου δεν θα κάνουν τίποτα, μόνο θα ξεκουραστούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ταξιδιώτες επιλέγουν παραθαλάσσιους προορισμούς και πολλά hotspot. Οι προορισμοί που έχουν να σου προσφέρουν ποικίλες δραστηριότητες δεν είναι στις προτιμήσεις των υπέρμαχων του «nothing-cation».

Θέλουν απλά να ξεκουραστούν, χωρίς να ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα που θα τους δημιουργεί άγχος να το ακολουθήσουν.

Οι περισσότεροι που ακολουθούν τη νέα τάση, είναι γονείς με μικρά παιδιά (έως 4 ετών), οι οποίοι εξαντλημένοι από την καθημερινότητα, δεν θέλουν να την κουβαλήσουν και στις διακοπές τους.

Έτσι, επιλέγουν κυρίως resorts ή ξενοδοχεία που τους παρέχουν τα πάντα, μαζί και προγράμματα απασχόλησης για τα παιδιά και οι ίδιοι αυτές τις ώρες να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον πισίνα και τον καφέ τους.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Τι είναι το «nothing-cation»; Η νέα ταξιδιωτική τάση που σαρώνει

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button