Τουρισμός

Τουρισμός: To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

Ένας στους πέντε Αμερικανούς ταξιδιώτες (το 20%) σκέφτεται τις επόμενες διακοπές του ενώ πραγματοποιεί τις διακοπές του!

Το εντυπωσιακό αυτό εύρημα εντόπισε έρευνα σε 2.000 Αμερικανούς του OnePoll, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Club Wyndham, με αρμοδιότητα στο timesharing.

Άλλα συμπεράσματα της έρευνας:

  • Το 21% λαχταρά να επιστρέψει σε διακοπές την ημέρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, ενώ το 27% δήλωσε ότι αρχίζει να λαχταρά τις επόμενες διακοπές του μέσα σε μια εβδομάδα από την επιστροφή στο σπίτι.
  • Γι αυτό, η έρευνα συνιστά στους επαγγελματίες να προσεγγίζουν τους Αμερικανούς πελάτες τους εντός πέντε ημερών από την επιστροφή τους από τα ταξίδια τους. Διαφορετικά, χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία. 
  • Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι κατά μέσο όρο, οι ερωτηθέντες θέλουν να περάσουν 15 ημέρες διακοπές φέτος. Αν είχαν τη δυνατότητα, θα επέλεγαν να περάσουν συνολικά 18 ημέρες σε διακοπές.
  • Το 23% των ερωτηθέντων ανέφερε ως πρόβλημα στα ξενοδοχεία τα μικρά δωμάτια. Γι αυτό, το 82% των γονέων είπε ότι προτιμούν ευρύχωρο κατάλυμα.
  • Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου των ονείρων τους, οι ερωτηθέντες είπαν ότι θέλουν Wi-Fi (55%), ιδιωτικό μπαλκόνι ή εξωτερικό χώρο (41%), ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο (37%), ένα μεγάλο μπάνιο (33%) και τουλάχιστον μια μικρή κουζίνα (32%).

https://creta24.gr/tourismos-to-20-ton-amerikanon-skeftontai-tis-epomenes-diakopes-eno-vriskontai-se-diakopes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button