Τουρισμός

Η Hilton στην Κρήτη με δεύτερο ξενοδοχείο (φωτο – βίντεο)

Το Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton, είναι ένα ολοκαίνουργιο brand της Domes Resorts, αυτό τηs Domes Aulus, ενός luxury all-inclusive brand. Με αυτό τον τρόπο εχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά των luxury all-inclusive resorts που αποτελούν ιδιαίτερα εμπορικά concepts, με μεγάλη έλξη επισκεπτών τα τελευταία χρόνια.

Το Domes Aulūs Elounda, πρώην Elounda Blu Beach Hotel, ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου, με την Hilton να έρχεται, με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες και πλέον παραδοσιακές αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.

Με κυρία χαρακτηριστικά την διακριτική άνεση-πολυτέλεια για τον ταξιδιώτη, με τέσσερα εστιατόρια, τρία μπαρ, το φημισμένο SOMA Spa και δύο εξωτερικές πισίνες.

Το Domes Aulūs Elounda (προφέρεται Olūss από την αρχαία πόλη Ολούς που ηταν γνωστή από τα Μινωϊκά χρόνια, είχε πληθυσμό άνω των 30.000 ανθρώπων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εκατό σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Κρήτης.) 5 αστέρων μόνο για ενήλικες, θα προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες με την υπογραφή των Domes Resorts και της Curio Collection by Hilton.

Η αρχιτεκτονική του Domes Aulūs Elounda συνδυάζει φυσικά χρώματα και τοπική πέτρα που έχει επιλεγεί ειδικά για να αντικατοπτρίζει το φυσικό του περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Σπιναλόγκας και με μια μεγάλη ποικιλία δωματίων, όπως υπαίθριο τζακούζι, κοινόχρηστες και ιδιωτικές επιλογές πισίνας, ο όρος «comfort luxury» δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος για αυτό το ξενοδοχείο. Το Aulūs ξεπερνά την επιφανειακή πολυτέλεια εστιάζοντας στην καθηλωτική κουλτούρα, την αψογη εξυπηρέτηση και την τοποθεσία.

filoxenianews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/621901/i-hilton-stin-kriti-me-deftero-xenodocheio-foto-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button