Τουρισμός

Κρήτη | Grecotel Plaza Beach House: Ιδανικός προορισμός για αποδράσεις όλο τον χρόνο

Για τους λάτρεις των αποδράσεων όλες τις εποχές, το Grecotel Plaza Beach House είναι η ωραιότερη αφετηρία για εξορμήσεις στις ανεξάντλητες ομορφιές του Ρεθύμνου.

Σε μία εξαιρετικά προνομιακή θέση, πάνω στην παραλία και ταυτόχρονα σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια από την γραφική παλιά πόλη του Ρεθύμνου, το Grecotel Plaza Beach House προσφέρει υψηλής ποιότητα φιλοξενίας σε ένα ιδανικό προορισμό για μικρές ή και μεγαλύτερες χειμερινές αποδράσεις.

Άνετα στούντιο και ευρύχωρα διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για έως 6 άτομα, απλωμένα σε μικρές γειτονιές που θυμίζουν βενετσιάνικο χωριό. Στο εστιατόριο και το all day bar, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές από προϊόντα της βιολογικής φάρμας Agreco Farm με θέα το Κρητικό Πέλαγος και γευστικά σνακ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, φιλόξενο playhouse με διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους, meeting rooms για εταιρικές συναντήσεις και άνετο parking για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν εργασία και αναψυχή.

Οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν τα πανέμορφα αξιοθέατα, τα ιστορικά μοναστήρια, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελεύθερνας, θα κάνουν εκδρομές στα παραδοσιακά χωριά της ενδοχώρας, βόλτες στα σοκάκια της παλιάς πόλης αλλά και θα εξερευνήσουν τα τοπικά έθιμα και τα καταπληκτικά τοπία της περιοχής. Οι λαμπερές μέρες των Χριστουγέννων και κυρίως το φημισμένο ρεθυμνιώτικο καρναβάλι αποτελούν επίσης κορυφαίες ευκαιρίες για κάθε ταξιδιώτη που θα επιλέξει το Ρέθυμνο για χειμωνιάτικες αποδράσεις.

Το Grecotel Plaza Beach House σας καλεί να ανακαλύψετε τη «γλύκα» του χειμώνα στο Ρέθυμνο!

Κρήτη | Grecotel Plaza Beach House: Ιδανικός προορισμός για αποδράσεις όλο τον χρόνο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button