Τουρισμός

«Μεγαλοξενοδόχος» ο Λιονέλ Μέσι – Ανοίγει τον Φεβρουάριο το έκτο του ξενοδοχείο

Το έκτο του ξενοδοχείο, το MiM Andorra, ανοίγει τον Φεβρουάριο του 2023 ο ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι. Το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η Majestic Hotel Group.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Μέσι έψαχνε για ένα ξενοδοχείο στην Ανδόρα για να αναπτύξει το brand φιλοξενίας του με τη Majestic Hotel Group και δύο χρόνια αργότερα η επιθυμία του ζωντανεύει με το πρώην ξενοδοχείο Casa Canut, που ανακαινίζεται και διαμορφώνεται σε MiM Andorra.

Το ξενοδοχείο, θα είναι το πρώτο 5 αστέρων της αλυσίδας Μέσι και θα διαθέτει 28 δωμάτια, χωρισμένα σε έξι κατηγορίες: Deluxe, Superior, Privilege, Junior Suite και Messi Suite, καθώς και χώρο ευεξίας και γυμναστήριο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Hincha’s Nandu Jubany θα προσφέρει τα αγαπημένα πιάτα του Μέσι, δηλαδή την αργεντίνικη κουζίνα, πίτσες με προζύμι και γκουρμέ κουζίνα.

Ο Λιονέλ Μέσι εισήλθε στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το 2017, με την αγορά ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Σίτζες. Πριν από το ξενοδοχείο στην Ανδόρα είχε αποκτήσει, στην Costa del Sol, το MiM Sotogrande Club Marítimo, 45 δωματίων.

Πηγή: tornosnews.gr

«Μεγαλοξενοδόχος» ο Λιονέλ Μέσι – Ανοίγει τον Φεβρουάριο το έκτο του ξενοδοχείο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button