Τουρισμός

Χανιά | Ανοίγει τον Μάιο το νέο resort της Brown Hotels στον Σταυρό (εικόνες)

Τον Μάιο αναμένεται να ανοίξει στα Χανιά το νέο resort του ισραηλινών συμφερόντων ξενοδοχειακού ομίλου Brown Hotels, Isla Brown Chania.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου «τρέχει» προσφορά για έκπτωση 25% στη διαμονή από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2023.

Το 5άστερο, που βρίσκεται στον Σταυρό Ακρωτηρίου, είναι το ξενοδοχείο που προέκυψε από τη ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Mr and Mrs White.

Το Isla Brown Chania σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Liakos Associates Architects.

H δυναμικότητά του είναι 148 δωμάτια, ενώ περιλαμβάνει επίσης wellness center (fitness center, hammam, sauna), εξωτερική βεράντα με πισίνα, lounge και μπαρ. Στο ξενοδοχείο μάλιστα θα προστεθούν επιπλέον 30 σουίτες το 2024.

Στον τομέα της γαστρονομίας, το κατάλυμα θα διαθέτει 3 επιλογές εστιατορίων.

«Στην Brown Hotels, είμαστε παθιασμένοι με τη φιλοξενία σε όλες της τις εκφάνσεις και η ιστορία πίσω από κάθε ένα από τα 50 μας ξενοδοχεία, από τα αριστοκρατικά, αστικά ξενοδοχεία, μέχρι τα εκλεπτυσμένα θέρετρα. Το Isla Brown Chania θα συνεχίσει να ανεβάζει τα πρότυπα της Κρητικής φιλοξενίας με τον κομψό και πολυτελή σχεδιασμό του», δήλωσε ο Leon Avigad, συνιδρυτής της Brown Hotels.

Με πληροφορίες από hospitalitydesign.com

Φωτογραφίες: Liakos Architects / Isla Brown Chania

Χανιά | Ανοίγει τον Μάιο το νέο resort της Brown Hotels στον Σταυρό (εικόνες)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button