Τουρισμός

Apollo: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φέτος για την Ελλάδα, πρώτη επιλογή η Κρήτη

Ο τουρ οπερέιτορ Apollo, που ανήκει στην DER Touristik του ομίλου REWE, καταγράφει μια απίστευτη έκρηξη κρατήσεων τον Ιανουάριο, με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα.

Οι πωλήσεις δεν σταματούν να αυξάνονται, ξεπερνώντας ακόμη και τα επίπεδα του Ιανουαρίου του 2018.

«Προσδοκούσαμε ότι το 2023 θα ήταν μια καλή χρονιά, όμως δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ζήτηση, τόσο σύντομα. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη», δήλωσε το στέλεχος του Apollo, Sandra Miller Kinge.

Σύμφωνα με στοιχεία από τον τουρ οπερέιτορ, πάνω από το 70% των κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές αφορούν την Ελλάδα, με την Κρήτη να είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός. «Τα ελληνικά νησιά ξεχωρίζουν ως οι πλέον αγαπημένοι προορισμοί, ενώ εάν οι πωλήσεις συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς, τα ταξίδια στην Ελλάδα θα είναι sold out πριν το καλοκαίρι», υπογραμμίζει η κα Sandra Miller Kinge.

Παρότι οι διακοπές ήλιου-θάλασσας δεν έχουν χάσει τη δυναμική τους, τα ταξίδια με επίκεντρο τον αθλητισμό παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης. Ο Apollo επισημαίνει ότι οι πωλήσεις για ξενοδοχεία Apollo Sports, τα οποία ειδικεύονται στην προπόνηση, παρουσιάζουν αύξηση 70% έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2022 και 50% έναντι προ πανδημίας.

Πηγή: tornosnews.gr
Χριστίνα Λαϊνοπούλου

Apollo: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φέτος για την Ελλάδα, πρώτη επιλογή η Κρήτη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button