Τουρισμός

«Clean up the MED 2024» στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, η δράση καθαρισμού των ακτών της Μεσογείου «Clean up the MED».

Δεκάδες ξένοι επισκέπτες, μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας, τοποθετώντας και το Φόδελε στον Ευρωπαϊκό χάρτη με τις περιοχές που συμμετείχαν στη δράση για το 2024.

Με αυτόν τον τρόπο η Κρήτη γενικότερα αλλά και το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park ειδικότερα, έστειλαν το δικό τους θετικό μήνυμα σ’ ένα κοινό με έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες το οποίο «ταξίδεψε» μέσω των αναρτήσεων που έκαναν οι πελάτες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στα social media, αναφέρει σχετικά το ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Clean up the MED» πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου, προκαλώντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, λόγω της μαζικής συμμετοχής ανθρώπων όλων των ηλικιών, από διαφορετικές χώρες. Βασικός σκοπός αυτής της εκστρατείας, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανάγκη προστασίας της θάλασσας της Μεσογείου.

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort συμμετέχει κάθε χρόνο στη δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία.

«Clean up the MED 2024» στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button