Τουρισμός

Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία προς Ισπανία

Ρεκόρ πτήσεων στην Ισπανία περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα του 2024 της Eurowings.

Ειδικότερα, η θυγατρική της Lufthansa έχει προγραμματίσει περισσότερες από 600 πτήσεις την εβδομάδα σε 100 δρομολόγια, εξυπηρετώντας 14 ισπανικά αεροδρόμια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Eurowings προσφέρει περίπου ένα τρίτο περισσότερες θέσεις φέτος από ό,τι το 2019.

Η προσφορά είναι μεγαλύτερη στη βάση της Eurowings στο Ντίσελντορφ με 14 ισπανικούς προορισμούς – από εκεί πραγματοποιούνται έως και 64 φορές την εβδομάδα πτήσεις μόνο προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Επίσης, τα αεροδρόμια αναχώρησης που χρησιμοποιούνται πολύ είναι το Αμβούργο με 13 προορισμούς, η Στουτγάρδη (δώδεκα προορισμοί) και η Κολωνία/Βόννη (έντεκα προορισμοί). Εκτός από τη Μαγιόρκα, τα ταξίδια σε παραθαλάσσιους προορισμούς στην ηπειρωτική χώρα, όπως η Βαρκελώνη και η Μάλαγα, έχουν μεγάλη ζήτηση, σύμφωνα με τη Eurowings.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης προσθέσει επιπλέον καλοκαιρινούς προορισμούς από το Βερολίνο. Ένα δρομολόγιο προς τα Άδανα στην Τουρκία θα ξεκινήσει στις 16 Ιουλίου και μια νέα σύνδεση με την Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο θα ξεκινήσει πέντε ημέρες αργότερα.

Πηγή: tornosnews.gr

Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία προς Ισπανία

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button