Τουρισμός

Handcrafted Crete | Το χειροποίητο ως «κλειδί» για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού

Η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων και με αφορμή την πετυχημένη έκδοση από την Περιφέρεια Κρήτης του βιβλίου «Χειροποίητη Κρήτη», διοργανώνουν ημερίδα με θέμα Handcrafted Crete τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 9.00 – 17.30 στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) των Χανίων.

Το ολοήμερο αυτό «hands-on» γεγονός παρουσιάζει 10 επιτυχημένα case studies από την Κρήτη αλλά και το εξωτερικό και διερευνά τα επόμενα στρατηγικά βήματα αξιοποίησης του χειροποίητου στοιχείου με στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στο νησί μας. Στα δύο panel ομιλητών του συνεδρίου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και διακεκριμένοι επαγγελματίες του τουρισμού.

Η ημερίδα Handcrafted Crete απευθύνεται σε ξενοδόχους, ταξιδιωτικούς πράκτορες, παρόχους υπηρεσιών και ταξιδιωτικών εμπειριών, παραγωγούς, οικοτέχνες, εστιάτορες και  δημιουργούς χειροποίητων ειδών, ενώ παράλληλα είναι ελεύθερη σε κάθε επιπλέον ενδιαφερόμενο.

Σκοπός της ημερίδας είναι να φέρει σε δημιουργικό διάλογο τους παραπάνω επαγγελματίες προκειμένου να διερευνήσουν αποδοτικά τη μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και νέα πεδία δράσης για την αναβάθμιση και την ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού στην Κρήτη.

Handcrafted Crete | Το χειροποίητο ως «κλειδί» για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button