Τουρισμός

HolidayCheck Award 2023: Γεωργιούπολη ψηφίζουν οι Γερμανοί – Τα ξενοδοχεία που επιλέγουν

Tρία Ελληνικά ξενοδοχεία, σε Κρήτη, Ρόδο και Κω, είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία των Γερμανών για αυτό το καλοκαίρι, όπως προκύπτει από τα βραβεία HolidayCheck Award 2023.

Τα ξενοδοχεία της Ελλάδας που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από Γερμανούς ταξιδιώτες ανήλθαν σε 46, εκ των οποίων τα τρία δημοφιλέστερα είναι το «Hotel Corissia Harmony» στη Γεωργιούπολη, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο και το Sentido Pearl Beach Kos.

Γεωργιούπολη ψηφίζουν οι Γερμανοί

Στη δεκάδα των δημοφιλέστερων ξενοδοχείων βρίσκονται επίσης, το «Μythos Palace Resort & Spa» (7η θέση) και το «Pilot Amphora Boutique Hotel» (1οο) και τα δύο στη Γεωργιούπολη.

Τα βραβεία απονέμονται σε ξενοδοχεία που διαθέτουν τουλάχιστον 50 κριτικές από το προηγούμενο 12μηνο, που έχουν προταθεί από τουλάχιστον το 90% των επισκεπτών, είναι συμβατά με τον Κώδικα Συμπεριφοράς των βραβείων και βασίζονται αποκλειστικά στις επιλογές των ταξιδιωτών.

Πρόκειται για την 18η απονομή των βραβείων HolidayCheck, τα οποία βασίστηκαν σε περισσότερες από 623.000 κριτικές Γερμανών ταξιδιωτών για 596 ξενοδοχεία από 32 χώρες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ξενοδοχεία

HolidayCheck Award 2023: Γεωργιούπολη ψηφίζουν οι Γερμανοί – Τα ξενοδοχεία που επιλέγουν

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button