Τουρισμός

Jet2.com | Περισσότερες πτήσεις το καλοκαίρι προς Κρήτη

Η Jet2.com θα έχει το μεγαλύτερο καλοκαιρινό της πρόγραμμα το 2023 από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, με αρκετούς μάλιστα ελληνικούς προορισμούς.

Χάρη στα επιπλέον slots η Jet2.com και η Jet2holidays αυξάνουν τη χωρητικότητα σε αρκετούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων είναι η Αθήνα, η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Κως, η Κεφαλονιά και η Ρόδος.

Συνολικά, το καλοκαίρι του 2023 θα πραγματοποιούνται περισσότερες από 225 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 42 προορισμούς από το εν λόγω αεροδρόμιο του Essex.

Υπάρχουν τώρα περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση από το Stansted για το επόμενο καλοκαίρι, αριθμός που αντιπροσωπεύει αύξηση χωρητικότητας άνω του 10% σε σχέση με πέρυσι.

Η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τον στόλο της στο αεροδρόμιο, διατηρώντας 16 αεροσκάφη στη βάση την περίοδο αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε ότι νωρίτερα φέτος η εταιρεία γιόρτασε τα πέντε χρόνια από την έναρξη των πτήσεων και των διακοπών από το Stansted και τώρα είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο καλοκαίρι όλων των εποχών από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Πηγή: tornosnews.gr

Jet2.com | Περισσότερες πτήσεις το καλοκαίρι προς Κρήτη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button