Τουρισμός

Metaxa Hospitality Group: Εναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Σαντορίνη

Το Metaxa Hospitality Group υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με το άνοιγμα των τριών πεντάστερων (5*) ξενοδοχείων του.

Το 5* Creta Maris Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Απριλίου, προσφέροντας αυθεντικές κρητικές εμπειρίες για οικογένειες και ζευγάρια, με έμφαση στη γαστρονομία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, όλα κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο.

Το 5* TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 18 Απριλίου, με πλήθος πολυτελών εγκαταστάσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και γαστρονομικών εμπειριών, μόνο για ενήλικες.

Στη Σαντορίνη, ο Όμιλος δημιουργεί μια νέα τοποθέτηση, στην περιοχή της Οίας και στο τουριστικό προϊόν της Σαντορίνης, με το Santo Collection Resorts & Villas, που περιλαμβάνει: 

• Το ολοκαίνουριο 5* SantoMine Oia Suites με 37 σουίτες, που αναδεικνύει το πάθος και την ενέργεια για τη ζωή.

• Το 5* SantoPure Oia Suites & Villas με 83 σουίτες και 2 βίλες, που αναδεικνύει την αγνή ουσία της Σαντορίνης.

Το Santo Mine και το Santo Pure ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 20 Απριλίου, ενώ τον Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία των The Villas by Santo Collection, 2 αυτόνομων βιλών υψηλής αισθητικής.

Ο Όμιλος Φιλοξενίας Μεταξά συνεχίζει να υπηρετεί τη βιώσιμη φιλοξενία, ως οριζόντια σταθερά της φιλοσοφίας του. Το 2024 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία», το οποίο εφαρμόζει το πλαίσιο Αρχών Βιολογικής Αναγεννητικής Γεωργίας, καθώς και το Πρόγραμμα «Βιώσιμες Προμήθειες – Δράση για ένα Βιώσιμο Μέλλον», το οποίο σχετίζεται με την εκπαίδευση συνεργατών –  προμηθευτών για τη δημιουργία μιας αναγεννητικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα «Αναγεννητική Γεωργία για το Οροπέδιο Λασιθίου και τους ανθρώπους του | Προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό», σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οροπεδίου Λασιθίου, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και εφαρμογή αναγεννητικών καλλιεργειών στην περιοχή ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Ο Όμιλος προγραμματίζει την απασχόληση 1.000 εργαζομένων για το 2024, σε ένα περιβάλλον που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων του, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: «Με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού τουρισμού ανοίξαμε και φέτος τα ξενοδοχεία μας σε Κρήτη και Σαντορίνη. Δουλεύουμε συλλογικά, υπηρετώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη, προσφέροντας στους επισκέπτες μας αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες και στους εργαζόμενους μας ένα περιβάλλον όπου μπορούν να εξελιχθούν».

Metaxa Hospitality Group: Εναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Σαντορίνη

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button