Τουρισμός

Ryanair: Κυβερνο-εβδομάδα μεγάλων εκπτώσεων – Πότε ξεκινάνε

Κυβερνο-εβδομάδα εκπτώσεων με διαφορετικές προσφορές, που θα ξεκινήσουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου, θα διαρκέσουν έως και τις 28 του ίδιου μήνα και θα “ξεκλειδώνουν” κάθε 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

“Με προσφορές για διακοπές στην πόλη, πασχαλινές αποδράσεις κατάλληλες για οικογένειες και προσφορές για τις ήδη περιζήτητες διακοπές του καλοκαιριού του ’23 που ξεκινούν από μόλις 19,99 ευρώ, η Ryanair έχει πραγματικά κάτι για όλους αυτήν την εβδομάδα στον κυβερνοχώρο”, σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Dara Brady της Ryanair επισημαίνει: “Καθώς το κόστος ζωής και οι πληθωριστικές πιέσεις συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη, η Ryanair προσφέρει στους πελάτες της χαμηλές τιμές απόδρασης μέσω της κολοσσιαίας εβδομαδιαίας έκπτωσής μας στον κυβερνοχώρο με ζωντανές διακοπές στην πόλη, οικογενειακές πασχαλινές αποδράσεις και αποδράσεις στον ήλιο, από μόλις 19,99 ευρώ. Όλοι οι πελάτες που θα εγγραφούν, καταχωρώντας το e-mail τους θα λαμβάνουν αυτόματα αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενά τους, γι’ αυτό φροντίστε να ελέγξετε τα email σας και να κλείσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια στο Ryanair.com αυτήν την εβδομάδα”.

Ryanair: Κυβερνο-εβδομάδα μεγάλων εκπτώσεων – Πότε ξεκινάνε

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button