Τουρισμός

«Sense the authentic Adventure» | Το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τον αθλητικό τουρισμό

Ενα νέο βίντεο με τίτλο: «Sense the authentic Adventure» (νιώσε την αυθεντική περιπέτεια), σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και τη μουσική επένδυση του κρητικού μουσικού Γιώργη Μανωλάκη, δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και για την περαιτέρω ανάδειξη της Κρήτης και ως αθλητικού προορισμού

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη καλλιτεχνική παραγωγή, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για την τουριστική προβολή της Κρήτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός.

Ένας δυναμικός τομέας, που αποδεικνύει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο κερδίζει σημαντικό έδαφος στις τουριστικές αγορές. Με αυτό το δεδομένο και ύστερα από τη διοργάνωση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο νησί μας, η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού και του αθλητισμού προβάλλει τον τόπο μας, ως ένα νησί που είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές με τα αγαπημένα τους αθλήματα. 

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή την παραγωγή του βίντεο δήλωσε: «αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ενδυναμώνουμε την εικόνα της Κρήτης στο εξωτερικό. Με εξωστρεφείς δράσεις και νέες πρωτοβουλίες ενισχύουμε τον τουρισμό, μέσα από τον θεματικό άξονα  του αθλητισμού, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η Κρήτη, είναι ο κατάλληλος προορισμός και για τους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές με τα αγαπημένα τους αθλήματα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη συγκεκριμένη καλλιτεχνική παραγωγή». 

«Sense the authentic Adventure» | Το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τον αθλητικό τουρισμό

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button