Τουρισμός

Tourism Awards 2024 | Τα ξενοδοχεία και οι εντυπωσιακές βίλες της Κρήτης που βραβεύτηκαν (εικόνες)

Με την ελληνικότητα και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο και την ανάδειξη του νέου μοντέλου φιλοξενίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, τα Tourism Awards, τα οποία μπήκαν στη δεύτερη δεκαετία τους.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, Βαρβάρα Αυδή, Partner & Board, Vice Chairman Historic Hotels of Europe και Founder, Yades Greek Historic Hotels, κατά την εναρκτήρια ομιλία της στάθηκε στο κεντρικό θέμα των βραβείων, επισημαίνοντας: «Ελληνικότητα που μας συνδέει, μας καθορίζει και μας διαφοροποιεί, μέσα από την ποικιλομορφία της, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της, και πάνω απ’ όλα, την οικουμενικότητα που εκπέμπει. Βιωσιμότητα, καθώς αισιοδοξούμε να αφήσουμε ένα καλύτερο αποτύπωμα στις επόμενες γενιές. Κι αυτή η δέσμευση αφορά όλους τους τομείς: το περιβάλλον, την οικονομία και προπάντων τις μικρές κοινωνίες, επειδή ο τουρισμός στην Ελλάδα μας αφορά όλους. Το υψηλό επίπεδο όλων των συμμετοχών αποτελεί και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα αυτού του θεσμού για τη νέα σελίδα που γράφεται στον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια διακρίνεται για τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Θερμά συγχαρητήρια στους τιμηθέντες και όλους τους βραβευθέντες, να τιμήσετε τα βραβεία σας με την προτροπή να συνεχίσουμε να προάγουμε τον ελληνικό τουρισμό με ήθος, όραμα και αφοσίωση».

Η ομάδα των Tourism Awards, η Boussias Events και η Επιτροπή Αξιολόγησης υπό την προεδρία της Βαρβάρας Αυδή, αφιέρωσαν την Ενότητα Strategy των βραβείων στη μνήμη του Νίκου Σκουλά, που έφυγε πριν μερικούς μήνες από τη ζωή και εκτός από υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ήταν και ο πρώτος πρόεδρος των Tourism Awards, το 2013.

Τα Platinum Βραβεία

Τα Platinum βραβεία των Tourism Awards 2024 κατέκτησαν οι:

  • Attica Group στην ενότητα Strategy
  • Limni Eco-agro-tourism IKE, στην Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου, στην ενότητα Hotel, Resorts: Top Stay Experience
  • Greece Bird Tours στην ενότητα Travel Companies & Services
  • CareunderSun στην ενότητα Sustainability
  • Μπίρα Νήσος (Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο) στην ενότητα Βrand Greece.

Limni Eco-agro-tourism IKE, στην Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου / Πηγή: Limni Eco-agro-tourism

Βραβεύσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη

Στην κατηγορία Στρατηγική Αναβάθμιση Υποδομών, Gold βραβείο απέσπασε το ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay By Zeus International Hotels & Resort, στον Άγιο Νικόλαο.

To ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay By Zeus International Hotels & Resort, στον Άγιο Νικόλαο / Πηγή: wyndhamgrandmirabello.com

Το Gold βραβείο στην κατηγορία Summer Beach Hotel Experience απέσπασε το ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village της Aldemar Resorts. Στην ίδια κατηγορία το Grecotel LuxMe White Palace, της Grecotel Hotels & Resorts στο Ρέθυμνο, διακρίθηκε με το Silver βραβείο.

To ξενοδοχείο Grecotel LuxMe White Palace της Grecotel Hotels & Resorts στο Ρέθυμνο / Πηγή: grecotel.com

Στην κατηγορία All-Inclusive Experience, Gold βραβείο απέσπασαν τα ξενοδοχεία Grecotel All – In Casa Marron της Grecotel στην Πελοπόννησο και το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay By Zeus International Hotels & Resort, στον Άγιο Νικόλαο, το οποίο απέσπασε διακρίθηκε και με Silver βραβείο στην κατηγορία Family Stay Experience.

Στην κατηγορία City Stay Experience με το Silver βραβείο διακρίθηκε το ξενοδοχείο The Chania Hotel στα Χανιά, το οποίο απέσπασε επίσης Silver βραβείο στην κατηγορία Business Hotel Experience.

Το ξενοδοχείο The Chania Hotel στα Χανιά / Πηγή: The Chania Hotel 

Στην κατηγορία Resort Experience, με το Silver βραβείο διακρίθηκε το ξενοδοχείο Myrion Beach Resort & Spa στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, το οποίο απέσπασε και Bronze βραβείο στην κατηγορία Adults only Stay Experience.

Το ξενοδοχείο Myrion Beach Resort & Spa στο Γεράνι Χανίων / Πηγή: myrionbeachresort.com

Στην κατηγορία Eco Stay Experience, Gold βραβείο απέσπασε το ξενοδοχείο La Mer Resort & Spa στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Το ξενοδοχείο La Mer Resort & Spa στη Γεωργιούπολη Χανίων / Πηγή: lamerresort.gr

Δείτε ΕΔΩ όλους τους νικητές των Tourism Awards 2024

Villa Awards 2024 – Οι βίλλες της Κρήτης που βραβεύτηκαν

Στη βραδιά ανακοινώθηκαν, επίσης, οι νικητές των Villa Awards.

Τον κορυφαίο τίτλο Best Villa Agency in Greece απέσπασε η Etouri IKE.

Η Etouri Vacation Rental Management κατέκτησε δύο Gold βραβεία για τη βίλα Pure C, που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, στις κατηγορίες New Villa of the Year και Luxury Villa of the Year.

Η βίλα Pure C στον Αγ. Νικόλαο / Πηγή: etouri.gr

Η Bright Blue Villas απέσπασε το Gold βραβείο για τη Villa Genevieve στην κατηγορία Design Villa of the Year. Με Gold βραβείο στην κατηγορία Beach Villa of the Year διακρίθηκε η Villa Dikoarch. Βραβείο Gold στην κατηγορία Cosmopolitan Villa of the Year απέσπασαν τα Aria Hotels για τη Villa Posillipo, member of Aria Hotels.

Τέλος, η Etouri Vacation Rental Management τιμήθηκε με Gold βραβείο στις εξής κατηγορίες: Mountain Villa of the Year για τη βίλα Sunshine στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου, Urban Villa of the Year για τη βίλα Kalon στο Ρέθυμνο και Family Villa of the Year για τη Villa Aerial, επίσης στο Ρέθυμνο.

H βίλα Sunshine στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου / Πηγή: etouri.gr

Η βίλα Kalon στο Ρέθυμνο / Πηγή: etouri.gr

Η βίλα Aerial στο Ρέθυμνο / Πηγή: etouri.gr

Με Silver βραβείο, στις κατηγορίες Design Villa of the Year και Νew Villa of the Year, διακρίθηκε το Inspiration House στα Τσικαλαριά Χανίων, ενώ στην ίδια κατηγορία Bronze βραβείο απέσπασε η βίλα Searenity στο Λουτράκι Χανίων.

Το Inspiration House στα Τσικαλαριά Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Η βίλα Searenity στο Λουτράκι Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Στην κατηγορία Luxury Villa of the Year, με βραβείο Bronze διακρίθηκαν οι βίλες Nivo στο Ρέθυμνο και Alveo Del Mare στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Η βίλα Alveo Del Mare στην Αγία Μαρίνα Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Στην κατηγορία Beach villa of the Year, η βίλα Domus Mare στο Ρέθυμνο απέσπασε το Bronze βραβείο.

Η βίλα Cavo Dago στη Χαλέπα Χανίων, απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Μοuntain Villa of the Year ενώ στην ίδια κατηγορία Bronze βραβείο διακρίθηκε η βίλα Aceso στο Ρέθυμνο.

Η βίλα Cavo Dago στη Xaλέπα Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Στην κατηγορία Urban Villa of the Year, Silver βραβείο απέσπασε η βίλα Regal Residence στη Χαλέπα Χανίων, ενώ στην ίδια κατηγορία με βραβείο Bronze διακρίθηκε η βίλα Vissalo στο Ηράκλειο.

Η βίλα Regal Residence στη Xaλέπα Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Στην κατηγορία Cosmopolitan Villa of the Year, Bronze βραβείο απέσπασε η βίλα Saint John στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Η βίλα Saint John στα Κουνουπιδιανά Χανίων / Πηγή: etouri.gr

Κεντρική φωτογραφία: Cavo Dago στη Xaλέπα Χανίων

Tourism Awards 2024 | Τα ξενοδοχεία και οι εντυπωσιακές βίλες της Κρήτης που βραβεύτηκαν (εικόνες)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button