Τουρισμός

Youtravel.com: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις για τις επόμενες 7 ημέρες

H Youtravel.com ακυρώνει όλες τις κρατήσεις για τις επόμενες 7 ημέρες, έπειτα από την ανακοίνωση της ιδιοκτήτριάς της FTI Touristik GmbH ότι ο τουρ οπερέιτορ FTI Touristik, που ανήκει στον όμιλο FTI GROUP, έκανε αίτηση πτώχευσης.

Ο όμιλος FTI ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι και άλλες εταιρίες του FTI Touristik ενδέχεται να προβούν σε αίτηση πτώχευσης, ωστόσο η Youtravel ανέφερε ότι σχεδιάζει μια μελλοντική πορεία δράσης χωρίς την υποστήριξη της FTI Touristik GmbH.

Σε ανακοίνωσή της προς τους εμπορικούς συνεργάτες, η Youtravel αναφέρει: «Στις 3 Ιουνίου 2024, η FTI Touristik GmbH, η μητρική εταιρεία του FTI GROUP και ένας από τους μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης, υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι επί του παρόντος, μόνο το εμπορικό σήμα FTI Touristik επηρεάζεται άμεσα από αυτήν την κατάσταση.

Στο youtravel.com, είμαστε μια ξεχωριστή οντότητα και εργαζόμαστε ενεργά για τον καθορισμό μιας μελλοντικής πορείας δράσης χωρίς την υποστήριξη της FTI Touristik GmbH.

Αναγνωρίζουμε ότι επί του παρόντος, αυτό δεν προσφέρει επαρκή σαφήνεια στους αξιότιμους εταίρους μας.

Αυτή είναι μια απίστευτα απαιτητική περίοδος για τους συναδέλφους μας στον FTI και δεσμευόμαστε να εργαστούμε επιμελώς τις επόμενες ημέρες για να υποστηρίξουμε όλους τους εταίρους μας.

Με τη μορφή ενημέρωσης, λόγω των δύσκολων καταστάσεων στα DMC μας, λάβαμε την απόφαση να ακυρώσουμε τις επόμενες επτά ημέρες αφίξεων από τις 4 Ιουνίου».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Περαιτέρω ενημερώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας».

https://creta24.gr/youtravel-com-akyronei-oles-tis-kratiseis-gia-tis-epomenes-7-imeres/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button