Xania

Άσκηση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τους πυροσβέστες

Εκπαίδευση των χειριστών του ερπυστριοφόρου οχήματος πραγματοποιήθηκε στον Ομαλό, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες χιονιού και πάγου κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο της ΕΡΤ Χανίων ώστε να προσομοιωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα κληθούν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι να επέμβουν σε περίπτωση συμβάντος.

Advertisement

about:blank

Ήταν μια δοκιμασία κάτω από αντίξοες συνθήκες για τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα μηχανήματα. Επικεφαλής της εξαμελούς ομάδας ήταν ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων Πύραρχος Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης και η άσκηση έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χανίων Μόλις το κύμα της κακοκαιρίας έδειξε ότι υποχωρεί σήμανε και ο συναγερμός για εκπαίδευση στο οροπέδιο του Ομαλού για την εξαμελή ομάδα η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα.

Άσκηση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τους πυροσβέστες των Χανίων
Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και όπως είπαν στην ΕΡΤ στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με την πρώτη ευκαιρία θα επαναληφθεί ώστε να διατηρηθεί το πολύ υψηλό επίπεδο του σώματος. Άλλωστε όλοι παρακολουθούμε το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν οι πυροσβέστες μας τις ημέρες αυτές στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας και όλοι αναγνωρίζουν πως η συνεχής εκπαίδευση σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη για τους πυροσβέστες μας.

πηγή: apokoronaslife

%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b8%ce%ae%ce%ba/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button