Xania

Έγκλημα στα Χανιά: Η ανοιχτή πόρτα και ο σκύλος που…περιμένει

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή από το πρωί» λένε οι γείτονες του 53χρονου Χρήστου, που βρέθηκε φιμωμένος και νεκρός!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της άγριας δολοφονίας του 53χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης. 

Όπως έγραψε το Cretalive, ο άνδρας ήταν φιμωμένος και άγρια χτυπημένος στο πρόσωπο. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν γείτονας του άτυχου άνδρα βρήκε την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή. Ανήσυχος, μπήκε στο εσωτερικό και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο άτυχος Χρήστος έμενε στο διαμέρισμα τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, ενώ φέρεται να μην είχε άλλους κοντινούς συγγενείς.

Ο άνθρωπος που τον εντόπισε νεκρό μιλάει για το περιστατικό.

«Χθες το βράδυ, ενώ γυρνούσα, μου είπαν δύο γείτονες ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή από το πρωί. Έκανα δύο βήματα, τον φώναξα και είδα το σπίτι ακατάστατο και αμέσως ειδοποίησα την αστυνομία. Έμπαιναν μέσα διάφορα άτομα.»

«Στις 10 το πρωί, βλέπω την πόρτα ανοιχτή, σκέφτηκα ότι έχει ανοίξει για το σκυλάκι. Όλη τη μέρα η πόρτα ήταν ανοιχτή. Τα ρούχα ήταν στοίβα μέσα στο σπίτι και δεν ήταν κανένας μέσα. Έβλεπα όλη μέρα το σκυλάκι που μπαινόβγαινε. Δεν είχαμε επαφές. Μπαίνανε περίεργοι τύποι μέσα στο σπίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Μαρία, γειτόνισσα του 53χρονου.

«Το μυαλό μας δεν πήγε στο κακό», συμπληρώνει, ενώ όπως αναφέρει δεν ειχε ακουστεί κάποια φασαία από το διαμέρισμα.

Το σκυλί του τον περιμένει να φανεί, όπως έκανε πάντα

dolofonia xania skylos

Από τη στιγμή, που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, το σκυλί του θύματος είναι φύλακας έξω από την πόρτα του σπιτιού. Άλλοτε κοιτά προς το δρόμο και άλλοτε προς την πόρτα, περιμένοντας να δει ξανά το αφεντικό του. Όπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος του φρικτού εγκλήματος, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.

Με πληροφορίες από zarpanewsertnews.gr

πηγή: apokoronaslife

%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%ae-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button