Xania

Από την «γαλάζια» Κρήτη ξεκινάει και πάλι την προεκλογική του εκστρατεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ταχύτατους ρυθμούς «τρέχουν» οι -τυπικές- διαδικασίες για τις δεύτερες κάλπες των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα στηθούν σε έναν μήνα, στις 25 Ιουνίου.

Μετά την σαρωτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τον χάρτη ολόκληρης της χώρας να βάφεται γαλάζιος, πλην μιας εκλογικής περιφέρειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει άμεσα την νέα προεκλογική του εκστρατεία, έχοντας ψηλά στην ατζέντα την Κρήτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και τη Φαίη Σφακιωτάκη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τις περιοδείες του ενόψει των εκλογών από το νησί, την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα, καθώς την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλο το νησί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το πρόγραμμά που θα ακολουθήσει και αναμένονται οι εγκρίσεις από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι συγκινημένος από το αποτέλεσμα που έδειξαν οι κάλπες στην Κρήτη. Η κοινωνία της Κρήτης εμπιστεύτηκε τον κεντρώο Κυριάκο Μητσοτάκη και για αυτό ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία από το νησί για να πει ένα ευχαριστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσωπικό στοίχημα η Κρήτη, σημαίνει πολλά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Κρήτη, η οποία βάφτηκε γαλάζια μετά από χρόνια στο εκλογικό χάρτη, αποτελούσε προσωπικό του στοίχημα.

«Μία γεωγραφική ικανοποίηση είναι η Κρήτη. Ήταν προσωπικό μου στοίχημα και σημαίνει πολλά. Πολλά σημαίνει η επιτυχία και στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, όπως το Πέραμα. Στη Δυτική Αθήνα αυξήσαμε τα ποσοστά μας κατά 7 μονάδες, αυτό σημαίνει πολλά. Ο κεντρικός μου στόχος για τη δεύτερη τετραετία είναι η ανάπτυξη με λιγότερες ανισότητες».

https://creta24.gr/tin-galazia-kriti-xekinaei-pali-tin-proeklogiki-ekstrateia-o-kyriakos-mitsotakis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button