Xania

Γ. Μαλανδράκης: Αναγκαία η ενίσχυση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αλικιανού

φωτο (ΓΙΕΝΑΝΤΑ/ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI)

Λειτουργία Ταχυδρομικού Καταστήματος Αλικιανού, της ΔΕ Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά ”

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ Α.Ε. κ Π.Γριβέα, τον Δ/νοντα Σύμβουλο κ. Γρηγ.Σκλήκα καθώς και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, αναφέρθηκε στη ελλιπή λειτουργία και του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αλικιανού της ΔΕ Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαλανδράκης μεταξύ των άλλων έκανε λόγο για τα παρακάτω “… επισήμανε το γεγονός ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο στον Αλικιανό της ΔΕ Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά, λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα ( Τρίτη και Παρασκευή) και στελεχώνεται από ένα και μόνο άτομο ( για την εσωτερική διεκπεραίωση και εξυπηρέτηση των δημοτών μας και ως διανομέας της ευρύτερης περιοχής ), σε μία περιοχή που αποτελείται από 12 Κοινότητες με αποστάσεις μεταξύ τους δεκάδων χιλιομέτρων, ζητώντας επιτακτικά την ενίσχυση στη λειτουργία του παραπάνω καταστήματος, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας, λόγω του μεγάλου εύρους του Δήμου μας και των μακρινών αποστάσεων προς το αστικό κέντρο….”

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το παραπάνω κατάστημα, εξυπηρετεί πληθυσμό μεγάλης ηλικίας και είναι συχνό το φαινόμενο του συνωστισμού και της μεγάλης καθυστέρησης κατά την εξυπηρέτηση τους, λόγω της ύπαρξης ενός και μόνο υπαλλήλου, ζητώντας την άμεση στελέχωση με ενίσχυση επιπλέον προσωπικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/620114/g-malandrakis-anagkaia-i-enischysi-tou-tachydromikou-katastimatos-alikianou/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button