Xania

«Δεδομένο το ατόπημα»: Ο Σταθάκης για την αποπομπή Πολάκη στα Χανιά

Δεδομένο το ατόπημα, είπε για τον Παύλο Πολάκη, ο συναγωνιζόμενος στα Χανιά, πρώην υπουργός Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, παραπέμποντας για τα περαιτέρω στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

«Προφανώς το ατόπημα είναι δεδομένο, κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν από τις εκλογές, το κόμμα είναι ενιαίο και εκφράζεται η πολιτική πλατφόρμα με τον Αλέξη Τσίπρα. Ολα τα άλλα πήραν μια τροπή την οποία θα διαχειριστεί το κόμμα με τον καλύτερο τρόπο», παρατήρησε o κ. Σταθάκης σε συνέντευξή του στο Open το πρωί της Τρίτης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαγραφής του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός όμως είναι ένα, όπως θέλησε να επισημάνει και ο ίδιος ο κ. Σταθάκης, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την υποψηφιότητα του κ. Πολάκη στα Χανιά μετά την ανάρτηση, ακύρωσε τη θέση ευθύνης που είχε».

Οσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο η αποπομπή Πολάκη από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. το 2019 ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε επικρατήσει του πρώην υπουργού Ενέργειας στη μάχη του σταυρού, παίρνοντας την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ με 12.570 ψήφους έναντι 9.754), είπε:

«Είμαστε δύο πρόσωπα που έχουμε ισχυρή πολιτική παρουσία αλλά μέχρι εκεί. Η κεντρική πολιτική ιδέα παραμένει, εμείς θέλουμε την πρωτιά στον Νομό Χανίων, θα την έχουμε την πρωτιά», ήταν η εκτίμησή του.

Προ ημερών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για τους συνταξιούχους, στο Εργατικό Κέντρο, όπου αν και προσκεκλημένος, δεν παρέστη ο Παύλος Πολάκης, ο Γιώργος Σταθάκης είχε μιλήσει για τη δική του υποψηφιότητα, αλλά και για το πρώτο επεισόδιο στη σύγκρουση Πολάκη με την ηγεσία του κόμματος με το θέμα (εδώ) του Μιχάλη Χαιρετάκη.

«Πριν από 15 μέρες δήλωσα τη βούλησή μου να είμαι υποψήφιος, αλλά είπα να περιμένουμε δεκαπέντε μέρες να αποφανθεί το κόμμα. Όλα είναι μια συντεταγμένη διαδικασία, αποφασίζει το κόμμα, τώρα όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας», αρκέστηκε να πει ο κ. Σταθάκης στις επίμονες ερωτήσεις που του είχαν γίνει τότε.

Και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ο εξοστρακισμός Πολάκη από το ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/615728/dedomeno-to-atopima-o-stathakis-gia-tin-apopobi-polaki-sta-chania/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button