Xania

ΔΕΥΑΧ: «Αναλαμβάνω την προεδρία» είπε ο Σημανδηράκης – Για «επικοινωνιακά παιχνίδια του δημάρχου» μιλά η Χρυσούλα Χατζηδάκη (βιντεο)

Επί της ουσίας απάντησε σε ερώτημα του επικεφαλής της παράταξης του Γρηγόρη Αρχοντάκη “για το τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑΧ“, ο ίδιος ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι αποτελεί πρόθεσή του να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της δημοτικής επιχείρησης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια πολιτική απόφαση που πρέπει να γίνει αποδεκτή.

“Επιθυμώ να αναλάβω την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ. Υπήρξε συζήτηση μεταξύ των μελών. Υπήρξε επίσης άρνηση να παραιτηθεί η πρόεδρος. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων θα ορίσει τη διαδικασία και θα επικυρώσει την προεδρία μου”, επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων που πρόσθεσε.

“Οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές. Ο εκάστοτε δήμαρχος Χανίων οφείλει και έχει τη δυνατότητα να ορίζει και να επιλέγει τους συνεργάτες του στα Νομικά πρόσωπα, διότι αυτός έχει την ευθύνη για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση. Θέλω να γίνει σεβαστό αυτό. Αυτό ορίζει η δημοκρατική διαδικασία του δήμου. Είναι πολίτικη μου απόφαση και επιθυμία μου να αναλάβω την προεδρία της ΔΕΥΑΧ”.

Χατζηδάκη: “Καλά σκηνοθετημένο σόου”

Η απάντηση πάντως ήταν άμεση από την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη: “Ήταν ένα καλά σκηνοθετημένο επικοινωνιακό σόου με στόχο να βλάψει την πολιτική μου πορεία. Δεν υπήρξε καμία εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία. Θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της επιχείρησης για να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες”, είπε μεταξύ άλλων η κ. Χατζηδάκη.

Δείτε εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση της προέδρου της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλας Χατζηδάκη:

Το θέμα πάντως δεν έκλεισε εδώ αφού αναμένονται και οι διαδικασίες για την ανάληψη της προεδρίας της ΔΕΥΑΧ από τον ίδιο τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/606043/devach-analamvano-tin-proedria-eipe-o-simandirakis-gia-epikoinoniaka-paichnidia-tou-dimarchou-mila-i-chrysoula-chatzidaki-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button