Xania

Δ.Κ. Μουρνιών: Έντονη δυσαρέσκεια για τις απαξιωτικές και συκοφαντικές αναφορές του Αντιδημάρχου και την ανοχή του Δημάρχου Χανίων

Με ανακοίνωσή της η Κοινότητα καταδικάζει τη συμπεριφορά του αντιδήμαρχου Τεχνικών υπηρεσιών Μιχάλη Καλογριδάκη που όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δια του Τύπου την δυσαρέσκειά του για τα όσα αναληθή συκοφαντικά και απαξιωτικά ακούστηκαν και με την ανοχή του Δημάρχου για τον Πρόεδρο της Κοινότητάς μας Μιχάλη Σχοινά από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών”.

“Αντί συκοφαντίες και ψεύδη θα περιμέναμε από την Δημοτική Αρχή να δείξει το στοιχειώδες ενδιαφέρον σε θέματα που «καίνε» τον τόπο μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που φυσικά στρέφει τα βέλη της και κατά του δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Μουρνιών σε συνάντησή του στις 24/02/2023 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δια του Τύπου την δυσαρέσκειά του για τα όσα αναληθή συκοφαντικά και απαξιωτικά ακούστηκαν και με την ανοχή του Δημάρχου για τον Πρόεδρο της Κοινότητάς μας Μιχάλη Σχοινά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15/02/2023 από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών. Ο Πρόεδρός μας, εκπροσωπεί επάξια και μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τις αποφάσεις μας οι οποίες είναι ΟΛΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ. Αντί συκοφαντίες και ψεύδη θα περιμέναμε από την Δημοτική Αρχή να δείξει το στοιχειώδες ενδιαφέρον σε θέματα που «καίνε» τον τόπο μας και τους κατοίκους της Δ.Κ. Μουρνιών. Θέματα που από το πρώτο διάστημα που αναλάβαμε έχουμε πολλές φορές εγγράφως ζητήσει όπως:

  1. Την ανάπλαση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και των πλατειών.
  2. Την ανάπλαση της Αγίας Βαρβάρας.
  3. Την διεκδίκηση και αξιοποίηση της βίλας Κουκουναρά.
  4. Παρεμβάσεις στην παιδική χαρά του Αγίου Ελευθερίου.
  5. Σωτηρία και ανάδειξη του παλιού ελαιοτριβείου και λοιπών κτιρίων στο Μετόχι του Αγίου Ελευθερίου.
  6. Έργα αποχέτευσης όμβριων.
  7. Παροχή στοιχειώδους βοήθειας στις πολιτιστικές και επετειακές εκδηλώσεις που κάναμε.
  8. Υλοποίηση ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων οδών σύμφωνα με τις υποδείξεις μας που έχουν γίνει κατόπιν έρευνας και αιτημάτων των υπηρεσιών του Δήμου μας.
  9. Την μη κατάργηση του λειτουργικότατου Ληξιαρχείου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Για όλα τα προαναφερόμενα υπάρχουν πλήθος παραστατικών για όποιον αμφιβάλει και αμφισβητεί αυτά που λέμε καθώς και για τις αντιαυτοδιοικητικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζουμε. Επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15/02/2023 έγινε αναφορά από το ίδιο άτομο της Δημοτικής Αρχής για τον τρόπο δημοσιοποίησης των αντιδράσεών μας εξ αιτίας της έλλειψης ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής για θέματα που αφορούν την Δ.Κ. Μουρνιών. Δηλαδή τί έπρεπε να κάνουμε; Να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την αδιαφορία τους; Που σε αρκετές περιπτώσεις είναι φανερή κοροϊδία προς εμάς και τους κατοίκους της Δ.Κ. Μουρνιών.

Να πούμε εδώ ότι η συνεργασία μας με όλους τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών που απευθυνόμαστε είναι υποδειγματική. Ιδιαίτερα σε θέματα προβλημάτων της καθημερινότητας και αισθανόμαστε με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο για το έργο που επιτελούν.

Να πούμε ακόμα ότι όλα αυτά που βγάζουμε στον ΄αέρα΄ ξέρουμε ότι δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος επικοινωνίας και διεκδίκησης. Είναι όμως ο μοναδικός μετά και την άρνηση του κυρίου Δημάρχου να μας δεχτεί σαν Δ.Κ. Μουρνιών να μιλήσουμε για όλα αυτά σε ραντεβού που του ζητήσαμε στις 17/07/2022 και που επαναλάβαμε προφορικά ένα μήνα περίπου μετά, επιθυμία που έχουμε εκφράσει και μέσω άλλων μελών της Δημοτικής Αρχής κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε μια υπαρκτή και ενεργή Δημοτική Κοινότητα και πως οι κάτοικοι της περιοχής μας αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/616434/d-k-mournion-o-antidimarchos-technikon-ypiresion-apaxiose-kai-sykofantise-ton-proedro-tis-koinotitas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button