Xania

Ενθουσίασε η επίδειξη F16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» πάνω από το παλιό λιμάνι Χανίων (φωτο – βίντεο)

 

Αεροσκάφος F6 Block 52+ της ομάδας «ΖΕΥΣ» της 115 Π.Μ. πραγματοποίησε εντυπωσιακή επίδειξη προκαλώντας τον ενθουσιασμό των επισκεπτών και των καταστηματαρχών.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 5θημερου εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου.

Το μαχητικό αεροσκάφος πέταξε χαμηλά πραγματοποιώντας δύσκολους ελιγμούς, εντυπωσιάζοντας τους πολίτες που παρακολουθούσαν.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 8/11 θα λειτουργεί στην 115 Π.Μ. στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών, σωστικών και ηλεκτρονικών μέσων αυτών καθώς και οπλικών συστημάτων της Π.Α., με ειδικευμένο προσωπικό να παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Η πτέρυγα είναι επισκέψιμη από τις 4-7 Νοεμβρίου από τις 9.00 – 17.00 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου από τις 14.00 – 17.00.

Σήμερα και την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο του Γιαλί Τζαμισί θα γίνει προβολή της ομάδας «ΖΕΥΣ» καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας με σκοπό την επαφή τους με την τοπική κοινωνία και το κοινό.

Τέλος την Τρίτη 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού.

flashnews





Share on Google Plus

πηγή: xanianews

2022/11/f16.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button