Xania

Κρήτη: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι και την Τετάρτη (8/2)

Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης “τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη θα επανέλθουν από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (7/2) έως και την Τετάρτη (8/2)”.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικινδύνων καιρικών φαινομένων η πορεία του καιρικού συστήματος με το όνομα “BARBARA” έχει ως εξής:

Για την Κρήτη:

1)     Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονται κατά τόπους θα συνεχιστούν σήμερα Τρίτη (07/02/2023) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

2)     Για αύριο Τετάρτη (08/02/2023) οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν επίσης σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν ήδη τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες αυτοπροστασίας στον σύνδεσμο:

https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

100  ΕΛΑΣ

199  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Για την βατότητα του οδικού δικτύου: https://www.astynomia.gr/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/608167/kriti-epikindyna-kairika-fainomena-mechri-kai-tin-tetarti-8-2/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button