Xania

Κρήτη: Πτώση στην τιμή της βενζίνης στα πρατήρια

FILE PHOTO: A person uses a petrol pump to fuel up a car, as the price of petrol rises, in Lisbon, Portugal, March 7, 2022. Picture taken March 7, 2022. REUTERS/Pedro Nunes/File Photo

Σημαντική πτώση στην τιμή της βενζίνης παρατηρείται αυτή την εβδομάδα, με την τιμή να έχει πέσει και στους τέσσερις νομούς.

Αναλυτικά, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν βενζίνη στα Χανιά με μέση τιμή 1,940 ευρώ το λίτρο. Η τιμή αυτή παρουσιάζει μείωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι τιμές της βενζίνης στους υπόλοιπους νομούς

Την ίδια στιγμή στο Λασίθι οι καταναλωτές θα βρουν την φθηνότερη τιμή βενζίνης στην Κρήτη ενώ για ακόμα μια φορά οι Ρεθύμνιώτες θα πρέπει να δαπανήσουν τα περισσότερα χρήματα για να «φουλάρουν» το ντεπόζιτο τους.

Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο η μέση τιμή της βενζίνης είναι πιο τσιμπημένη σε σχέση με τα Χανιά καθώς κυμαίνεται στα 1,950.

Στο χαμηλότερο επίπεδο κυμαίνεται η τιμή της βενζίνης στο Λασίθι με την τιμή να διαμορφώνεται στο 1,939 ευρώ το λίτρο.

Τέλος και αυτή την εβδομάδα πιο ακριβά πληρώνουν την βενζίνη οι Ρεθυμνιώτες καθώς η μέση τιμή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,963 ευρώ το λίτρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/612459/kriti-simantiki-ptosi-stin-timi-tis-venzinis-sta-pratiria-anasa-gia-tous-kritikous/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button