Xania

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές για τον 20χρονο Τάσο που «έφυγε» σε τροχαίο – To γκολ που του αφιέρωσε δακρυσμένος ο αδελφός του

Ράγισαν καρδιές, κυριολεκτικά, στο παιχνίδι Άμιλα – Ροδωπού που είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής για την Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Ήταν το 87ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σταμάτης Ξεκουκουλωτάκης με σουτ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του Μοδίου.

Ο Σταμάτης σκόραρε το πιο κρίσιμο γκολ της χρονιάς για την Άμιλλα και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδερφό του Τάσο ο οποίος ”έφυγε” νωρίς πριν από τρεις βδομάδες σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου.

Ο Σταμάτης, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του σε αυτή την πολύ έντονη στιγμή, έστρεψε τα χέρια του προς τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στον αδερφό του. 

Μάλιστα δε, οι παίχτες της Άμιλλας μετά από το τέλος της αναμέτρησης, μαζεύτηκαν όλοι αγκαλιασμένοι μπροστά από τον πάγκο της ομάδα τους και αντί για να φωνάξουν Άμιλλα φώναξαν Τάσος αφιερώνοντας την νίκη στον Ξεκουκουλωτάκη που ήταν ποδοσφαιριστής της Άμιλλας.

Εκείνη την ώρα άπαντες στο γήπεδο, μαζί και οι παίχτες των Ροδωπού, όπου τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την στάση τους χειροκρότησαν έντονα την ομάδα της Άμιλλας για την κίνησή της αυτή.

πηγή: creta24

kriti-ragisan-kardies-ton-20chrono-taso-poy-efyge-se-trochaio-to-gkol-poy-afierose-dakrysmenos-o-adelfos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button