Xania

Κρήτη: Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να «σφυροκοπάει» την Κρήτη με έντονες βροχοπτώσεις, χιόνι και αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο.

Οι Δήμοι θα αποφασίσουν αναλόγως, ανά περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές γεωγραφικές ιδιομορφίες, καθώς οι χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά. Εάν υπάρξει σημαντική αλλαγή στα μετεωρολογικά δεδομένα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής οι παρακάτω σχολικές μονάδες στην Κρήτη θα παραμείνουν κλειστές:

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

  • Παρατείνεται και για αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που εξακολουθεί να μαίνεται στην περιοχή και δυσχεραίνει τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.
  • Δήμος Καντάνου Σελίνου: «Λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας Barbara τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας και οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 από τις 09:00πμ., εκτός του Δημοτικού Σχολείου Ροδοβανίου που θα παραμείνει κλειστό.»

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

  • Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/608214/kriti-ta-scholeia-pou-tha-parameinoun-kleista-tin-tetarti/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button