Xania

Με τα χρώματα του «Ορίζοντα» και σύνθημα «Αγώνας για ζωή» – Εθελοντές μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δράσεις

Με αγάπη για τον αθλητισμό και τον συνάνθρωπο, εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές του «Ορίζοντα», συμμετέχουν με τα χρώματά του σε αθλητικές διοργανώσεις:

 Προβάλλοντας το έργο του Συλλόγου
 Προωθώντας τον εθελοντισμό
 Ευαισθητοποιώντας το κοινό σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο
 Αλληλεπιδρώντας με αθλητές με αναπηρία

Εθελοντές του «Ορίζοντα» μιλούν για το πώς νιώθουν σχετικά με την συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.

Καζάκου Ζωή (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών-Γυναικών ΣΕΦ, Αθήνας)

«Νιώθω πολύ χαρούμενη όταν βοηθάω τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είμαι δίπλα τους και νιώθω πως με την προσφορά μου φεύγει ένα βάρος από πάνω τους. Έτσι αποφάσισα να αγωνιστώ με τα χρώματα του «Ορίζοντα» που μου έμαθε τον εθελοντισμό και τον νιώθω σαν οικογένεια.»

Κλεινάκης Γιώργος (Φιλανθρωπική Αθλητική Δράση Paddling Crete: 650+χλμ με SUP)

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μου για την εμπειρία που έζησα κάνοντας τον γύρο της Κρήτης πάνω στις σανίδες μου. Μέσα από αυτήν καταφέραμε εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να βοηθήσουμε τον Σύλλογο Ορίζοντα και τους εθελοντές του, που εδώ και πάνω από 18 χρόνια βοηθάνε όσους έχουν ανάγκη. Ήταν μεγάλη τιμή για όλους μας και για εμένα ακόμα περισσότερο που συμμετείχατε στο δικό μου όνειρο.»

Κουνδουράκης Στέλιος (Αρκάδιος Δρόμος)

«Αγώνες με ιστορική σημασία που η συμμετοχή είναι μεγάλη κι από αθλητές και από κόσμο που τους παρακολουθεί είναι καλό να συνδυάζονται με την προβολή οργανισμών που συμμετέχουν ενεργά σε κάθε πόλη με δραστηριότητες όπως του Ορίζοντα στα Χανιά με το οποίο λογότυπο έτρεξα στη μπλούζα μου τον Αρκάδιο δρόμο. Χάρηκα πάρα πολύ που μπόρεσα να στείλω ένα μήνα αγάπης και αλληλεγγύης μέσω του Ορίζοντα και κάθε φορά θα το κάνω. Για έναν σύλλογο που προσπαθεί για το κοινό καλό με καθημερινή δραστηριότητα στα κοινά της πόλης των Χανίων βοηθώντας οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ορίζοντα έστω και μέσω της προβολής του σε αγώνες υψηλής δημοτικότητας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο για κάθε του πράξη και προβολή με κάθε τρόπο. Και οι αγώνες δρόμου κρίνονται ιδανικοί.»

Λαμπρινάκης Λάμπρος (Ρέτζακας Trail Run, Sfakia Vertical Run, Δρόμος Μουσούρων)

«Δε μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο, τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι μια αρρώστια η οποία δεν κάνει διακρίσεις. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όσους έχουν χτυπηθεί από αυτόν, με όποιο τρόπο μπορούμε. Μακάρι τα χρήματα που συγκεντρώνει ο Ορίζοντας να μείνουν αζήτητα.»

Μουσκουντάκης Μιχάλης (Ρέτζακας Trail Run, Δρόμος Μουσούρων, Bilbao Night Marathon)

«Ο «Ορίζοντας» είναι μια μεγάλη οικογένεια για αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή την οικογένεια και όλοι μαζί οι εθελοντές στηρίζουμε το έργο του. Με το μήνυμα «Αγώνας για ΖΩΗ» τρέχουμε σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται καθημερινά, παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον.»

Σκαλέρης Βαγγέλης (Copenhagen Marathon, Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, Μαραθώνιος Κρήτης, Bilbao Night Marathon)

«Τρέχοντας νιώθω ότι δίνω δύναμη στα παιδιά του «Ορίζοντα» να τελειώσουν με επιτυχία τον αγώνα που δίνουν. Να μην απογοητεύονται, να μην τα παρατήσουν! Συγχρόνως αντλώ δύναμη από αυτά για να τερματίσω τον αγώνα μου!»

Φραγκεδάκης Νίκος (Sfakia Vertical Run, Δρόμος Μουσούρων, Αγώνας Δρόμου Παλαιόχωρας, Αρκάδιος Δρόμος, Νυχτερινός Δρόμος Χανίων, Κέρη Cross – Country Race, Mylopotamos Run, Coast to Coast Race)

«Είναι τιμή μου να τρέχω με τα χρώματα του «Ορίζοντα» γιατί νιώθω ότι προσφέρω ένα μικρό λιθαράκι στον τεράστιο αγώνα που κάνει για να βοηθάει συνανθρώπους.»

Χαραλαμπάκης Μανώλης (Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, Coast to Coast Race)

«Το να συμμετέχω σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και να ¨μεταφέρω¨ το μήνυμα του «Ορίζοντα» μου δίνει απίστευτη δύναμη τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.»

Χρυσοχεράκης Μιχάλης (Limassol Marathon, Nafplio Marathon, Μαραθώνιος Κρήτης, Bilbao Night Marathon)

«Όταν τρέχεις 42χλμ χρειάζεσαι έναν σκοπό πέρα από την προσωπική σου ικανοποίηση. Τρέχοντας με τα χρώματα του «Ορίζοντα»: “όταν έρθει η στιγμή να τα παρατήσουμε, τότε μας πιάνει από το χέρι και μας λέει πάμε έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας…”

Μάθε πως μπορείς κι εσύ να προβάλλεις το έργο του «Ορίζοντα» συμμετέχοντας σε αθλητικές διοργανώσεις, με τα χρώματά του και προωθώντας το μήνυμα: «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ».

Επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 2821079650 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/598715/me-ta-chromata-tou-orizonta-kai-synthima-agonas-gia-zoi-ethelontes-moirazontai-tis-ebeiries-tous-apo-ti-symmetochi-tous-se-athlitikes-draseis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button