Xania

Οι κομμωτές στα Χανιά δεν έκαναν εκλογές γιατί δεν υπήρξαν υποψηφιότητες!

H Αδελφότητα Κουρέων – Κομμωτών Χανίων επρόκειτο να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων την Δευτέρα (13/3) το απόγευμα. Ελλείψει ωστόσο απαρτίας εκλογές δεν έγιναν.

Το χειρότερο ωστόσο ήταν ότι, όχι μόνο δεν υπήρχε απαρτία αλλά κυρίως, δεν υπήρχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για υποψηφιότητα στο ΔΣ της Αδελφότητας γεγονός που προβληματίζει για το μέλλον της. Πρόκειται για έναν σύλλογο, από τους πλέον παλαιούς στα Χανιά, με έτος ίδρυσης το μακρινό 1905.

Aπευθύνεται μάλιστα κάλεσμα στα μέλη της Αδελφότητας (μετρά 110 μέλη) και να συμμετάσχουν στις εκλογές και να υπάρξει ενδιαφέρον υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ, όποτε αυτές ανακοινωθούν ότι θα γίνουν.

Επιπλέον για να κριθούν έγκυρες οι εκλογές θα πρέπει, εκτός από καταθέσεις υποψηφιοτήτων (τουλάχιστον 7) να υπάρχει συμμετοχή 30 τουλάχιστον μελών, κάτι που δεν υπήρξε τη Δευτέρα (13/3).

Σε άλλη περίπτωση, κινδυνεύει με διάλυση ένας από τους παλαιότερους συλλόγους στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι εκλογές πραγματοποιούνται λόγω του θανάτου της προέδρου της Αδελφότητος Κομμωτών-ΚΟυρέων Χανίων, Ελένης Βεργανελάκη πριν από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/620179/oi-kommotes-sta-chania-den-ekanan-ekloges-giati-den-ypirxan-ypopsifiotites/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button