Xania

Ολοκληρώνεται η πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης του Δήμου Χανίων για την «Παρηγοριά»

View of the white houses of Chania city from above, Crete, Greece

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων, Νίκος Χαζιράκης: «Ακόμα μία πράξη εφαρμογής του Δήμου Χανίων μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης. Χάρη στις ενέργειες των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Δόμησης και της αναδόχων μελετητών, βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην απεμπλοκή της περιοχής της «Παρηγοριάς» Νέας Κυδωνίας και στη δυνατότητα: i) αξιοποίησης των ακινήτων από τους ιδιώτες στην περιοχή και ii) κατασκευής πεζοδρομίων, κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, έπειτα από πολλά έτη στασιμότητας για τη συγκεκριμένη διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία τριετία έχουν αντίστοιχα προχωρήσει από τον Δήμο Χανίων και αναρτηθεί οι πράξεις εφαρμογής και για τις περιοχές Παχιανά και Μόντε Βάρδια, που εκκρεμούσαν για δεκαετίες, ώστε να εξυπηρετηθούν χιλιάδες συμπολίτες μας και να αναβαθμιστεί ο δημόσιος, κοινόχρηστος χώρος.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων οι Πίνακες και τα Διαγράμματα της Πράξης Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλεως Παρηγοριάς Νέας Κυδωνίας  Δ. Χανίων. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ:

chania.gr/enimerosi/contests-proclamations-active/pinakesneaskydwnias.html

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση των πινάκων αυτών και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις έως τις 23-01-2023, στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης-Πολεοδομία (25ης Μαρτίου 87, Σούδα) στον 1ο όροφο – Γραφείο 8 (κ. Μανωλικάκη) κατά τις ώρες 12.30-14.30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/598329/oloklironetai-i-praxi-efarmogis-tis-poleodomikis-meletis-tou-dimou-chanion-gia-tin-parigoria/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button