Xania

Πανελλαδική Δράση Αιμοδοσίας

Το Τμήμα AHEPA HJ – 6 «Crete Kydon», της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος, της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει 15ήμερη πανελλαδική δράση Αιμοδοσίας μεταξύ 15 και 31 Μαρτίου 2023.

Η AHEPA διαχρονικά στέκεται πλάι στην κοινωνία και προσφέρει  όπου υπάρχει ανάγκη, όπως έπραξε με την μεγάλη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου,  την προσφορά φαρμάκων και ιατρικών εργαλείων σε διάφορες δομές του Νομού,  δωρεά στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, κ.α. Κάθε χρονιά οι ανάγκες σε αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες και η AHEPA δεν μπορεί να μην είναι πρωταγωνίστρια σε μια τέτοια προσπάθεια. Η φετινή δράση αιμοδοσίας είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Η Τράπεζα αίματος για την οποία θα δραστηριοποιηθεί το Τμήμα μας είναι η ακόλουθη:

Τράπεζα αίματος:  HJ 34 Κέρκυρα 15386

Με 100 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, η μεγαλύτερη ομογενειακή Οργάνωση παραμένει σταθερή σε αξίες όπως η φιλανθρωπία, η εκπαίδευση, η αστική ευθύνη και η οικογενειακή και κοινωνική αριστεία. Το Τμήμα AHEPA Χανίων βρίσκεται στην οδό Σφακίων 30-31.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/621750/panelladiki-drasi-aimodosias/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button