Xania

Πώς ένας Χανιώτης επιχειρηματίας πέρασε τα σύνορα της Κρήτης με τη βοήθεια του TikTok

Όλοι γνωρίζουν πλέον τη δύναμη του ίντερνετ και το πώς μπορεί μια πληροφορία να διαδοθεί πολύ γρήγορα και σε πολύ μεγάλο κοινό, να γίνει όπως λέμε viral.

Αυτό συνέβη λοιπόν και στον Χανιώτη μηχανικό, Πέτρο Χατζησταύρο.

Πριν από ένα χρόνο άρχισε να ανεβάζει δειλά – δειλά τα πρώτα του βίντεο στο δημοφιλές πλέον μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Λίγο οι συμβουλές για οικοδομικές άδειες, λίγο οι συμβουλές για δόμηση, λίγο το πώς να φτιάξετε μια προκατασκευασμένη οικία, που είναι και η ειδικότητα του και μέσα σε ένα χρόνο τα βίντεό του μάζεψαν το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των 23.000.000 views!

@petroschatz πως…100τμ στην άδεια γίνονται 165 τμ !!!στην πράξη #pchatzi_videos #chatzistavrosprokat #pchatzistavros #camping #timberhouse #houses #costruction #civil_engineer #greece🇬🇷 #home ♬ πρωτότυπος ήχος – Πετρος Σπ. Χατζησταυ

Σαφώς στην πορεία των μηνών, όπως μας αναφέρει, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του κόσμου που συνεχώς τον βομβάρδιζε με ερωτήσεις, επένδυε όλο και περισσότερο στην ποιότητα των βίντεο και παράλληλα της πληροφορίας που έδινε.

Έτσι, μέσα σε ένα μόνο χρόνο η εταιρεία του που φτιάχνει προκατασκευασμένες οικίες, κατάφερε να περάσει τα όρια του νομού Χανίων, επεκτάθηκε εμπορικά σε όλη την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο, ενώ ετοιμάζει και συνεργασίες στη Μακεδονία και τα Επτάνησα. Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα η εταιρεία του «XATZHSTAYROS ΠΡΟΚΑΤ» βραβεύτηκε στον διαγωνισμό Wood Awards, για την καινοτόμα κατασκευή για την προκατασκευασμένη οικία Estia, που σχεδίασε και κατασκεύασε ο ίδιος.

(από την εκπομπή σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Alpha Tv)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/600780/pos-enas-chaniotis-epicheirimatias-perase-ta-synora-tis-kritis-me-ti-voitheia-tou-tiktok/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button