Xania

Σήφης Βαλυράκης: Δηλητηρίασαν την σκυλίτσα του – Τι έδειξε η νεκροψία

Φαρμάκωσαν την πιστή φίλη του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια δυο χρόνια μετά τον φόνο του ίδιου και μόλις τρεις μέρες μετά την έκδοση καταδικαστικού βουλεύματος κατά δυο αλιέων!

Η επτάχρονη Dixie που παρέμενε ως φύλακας στη θερινή κατοικία της οικογένειας Βαλυράκη στην Ερέτρια βρέθηκε νεκρή στις 29 Ιανουαρίου 2023 ενώ το προηγούμενο βράδυ έπαιζε με τον φροντιστή της.

Το νεκρό ζώο μεταφέρθηκε στην Αθήνα για νεκροψία και το πόρισμα της διαβιβάστηκε στις 17 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας όπου αναφέρεται ρητώς ότι: «Τα αιτία θανάτου είναι συμβάντα με δηλητηρίαση / τοξίκωση του οργανισμού του ζώου» !

Η οικογένεια Βαλυράκη είχε αντιδράσει άμεσα και είχε καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων αφήνοντας υπόνοιες ότι ο σκύλος είχε δηλητηριαστεί αφού το συμβάν έλαβε χώρα μόλις τρεις μέρες μετά το καταδικαστικό βούλευμα κατά δυο αλιέων.

Μετά τα νέα δεδομένα με την επίσημη έκθεση της νεκροψίας την οποία η οικογένεια Βαλυράκη έλαβε σήμερα το μεσημέρι μετά από συνεχόμενες οχλήσεις, η Μίνα Βαλυράκη αναμένεται να μεταβεί αύριο στο ΑΤ Χολαργού με το νομική ομάδα του οικογένειας για να κάνει συμπληρωματική κατάθεση περί των υπονοιών που υπάρχουν για τους δράστες που θανάτωσαν τη σκυλίτσα τους που επί 7 χρόνια αποτελούσε μέλος της οικογένειας τους.

Το ΑΤ Χολαργού στην συνέχεια αναμένεται να καλέσει για κατάθεση τα άτομα που θα υποδείξει η Μίνα Βαλυράκη για τα οποία έχει υπόνοιες.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/615868/sifis-valyrakis-dilitiriasan-tin-skylitsa-tou-ti-edeixe-i-nekropsia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button