Xania

Στην “αντεπίθεση” η Χρυσούλα Χατζηδάκη – Τι καταγγέλλει για τις μεθόδους του δημάρχου να τη θέσει εκτός ΔΕΥΑΧ

“Ο Δήμαρχος απάντησε με συνοπτικές και “Δημοκρατικές” διαδικασίες”, αναφέρει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.

Με τίτλο “αυτή είναι η επιστολή που έφερε τη διαγραφή μου!!” η Χρυσούλα Χατζηδάκη δημοσιοποιεί, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook την επιστολή που έστειλε στον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η οποία αποτέλεσε και την αιτία, αφενός του να της ζητήσει ο δήμαρχος να παραιτηθεί από την προεδρία της ΔΕΥΑΧ, αφετέρου (και μετά τα συμβάντα στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων) να τη διαγράψει από τη δημοτική ομάδα, με μια σκληρή ανακοίνωση.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή της η Χρυσούλα Χατζηδάκη, και με αφορμή την υπόθεση ορισμού ορκωτού λογιστή στην Επιχείρηση, ο δήμαρχος της επέρριψε ευθύνες για δημιουργία κακού κλίματος στην Επιχείρηση. Η κυρία Χατζηδάκη μιλάει για κακό κλίμα που “εντέχνως” καλλιεργείται στους κόλπους της ΔΕΥΑΧ, προφανώς για να αποπεμφθεί από τη θέση της προέδρου την οποία θέση επιθυμεί ο ίδιος ο δήμαρχος να αναλάβει.

Μάλιστα, η επιστολή κλείνει με την ελπίδα της κ. Χατζηδάκη να επανέλθει η επικοινωνία μεταξύ εκείνης και του δημάρχου, καθώς θεωρούσε (την ώρα που έγραφε την επιστολή), ότι πρόκειται για “στιγμιαία κακή εκτίμηση των γεγονότων”. Κάτι που, εν τέλει, δεν απεδείχθη…

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσιοποίησε η κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη την Πέμπτη (2/2) το πρωί και την οποία έστειλε στον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, μια μέρα πριν το ΔΣ της ΔΕΥΑΧ (της 1/2) και όσα ακολούθησαν στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων:

Η ανάρτηση της Χρυσούλας Χατζηδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/606252/stin-antepithesi-i-chrysoula-chatzidaki-ti-katangellei-gia-tis-methodous-tou-dimarchou-na-ti-thesei-ektos-devach/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button