Xania

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Ακόλουθος της Εθνικής Άμυνας της Ισπανίας

Τον Ακόλουθο Εθνικής Άμυνας Ισπανίας, Ναύαρχο Gonzalo Villas Rodríguez συνοδευόμενο από στελέχη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γιώργου Φραγκιαδάκη.

Ο κ. Σημανδηράκης καλωσορίζοντας τον κ. Rodríguez, τον ενημέρωσε για τις υποδομές και τις επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Χανίων, με τον κ. Rodríguez να επισημαίνει ότι οι αλλαγές είναι ορατές, έχοντας ο ίδιος επισκεφθεί πολλές φορές την πόλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών διατυπώθηκε η κοινή πεποίθηση ότι μέσω της συνεργασίας των λαών και των κοινών τους προσπαθειών, μπορεί να οικοδομηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Ευρώπης με τον Δήμαρχο Χανίων, να επισημαίνει πως «βρισκόμαστε σε μια περίοδο αλλαγής στην Ευρώπη και ελπίζουμε στην καλή συνεργασία όλων, για την αλλαγή αυτή».

Αναφορά έγινε και στους πρόσφατους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Rodríguez και ισπανικών μονάδων στο σημείο των σεισμών, βεβαιώνοντας το μέγεθος της καταστροφής που έχει πλήξει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον κ. Rodríguez, ως αναμνηστικό δώρο, τη γραφιστική αποτύπωση της πόλης των Χανίων.

πηγή: creta24

ston-dimarcho-chanion-o-akoloythos-tis-ethnikis-amynas-tis-ispanias/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button